Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ελευθερίου Κορδελιού αποχαιρέτησαν με έναν συγκινητικό τρόπο τον συμμαθητή τους Παναγιώτη, που μαζί με τον πατέρα του είναι στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

 Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες του GRTimes.gr, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ελευθερίου Κορδελιού στη δυτική Θεσσαλονίκη σχημάτισαν με τις τσάντες τους τη φράση «1.3.23 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΕΙΣ», στέλνοντας το μήνυμα πως η μνήμη του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά των συμμαθητών του.

 Λόγω της βροχής που έπεφτε από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου και όχι στο προαύλιο, όπως συνέβη σε αρκετά σχολεία σε όλη τη χώρα.

 Επίσης, πριν από την έναρξη των σχολικών μαθημάτων, στις 08:12  (σ.σ.: 12 ήταν και τα λεπτά της μοιραίας διαδρομής στα Τέμπη πριν από τη σύγκρουση), κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή από δεκάδες συμμαθητές του 15χρονου Παναγιώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μαζί με τον πατέρα του στη μοιραία σύγκρουση των αμαξοστοιχιών το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη. Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του 15χρονου ήταν αστυνομικός, ο οποίος πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε.

 Άναψαν κεριά στη μνήμη του 15χρονου που πέθανε στα Τέμπη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια, οι συμμαθητές του Παναγιώτη άφησαν ένα τριαντάφυλλο και άναψαν ένα κεράκι δίπλα από τη φωτογραφία του.

 Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου θα επισκεφτεί το σχολείο ψυχολόγος, ώστε να μιλήσει σε όλα τα παιδιά, για τη δύσκολη περίοδο που ζουν.

 Τέλος, στο συγκεκριμένο Γυμνάσιο πραγματοποιείται κατάληψη λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, με αποτέλεσμα και άλλα σχολεία στην περιοχή να προχωρούν στην ίδια ενέργεια, ενώ σε πανό τους έγραψαν την εξής φράση: «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ – ΜΑΥΡΑ ΤΕΜΠΗ».