Τη δική της εκδοχή για τη φωτιά που έβαλε στο σπίτι που διέμενε με τον ηλικιωμένο σύζυγό της στην Κρήτη έδωσε η ηλικιωμένη, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για εμπρησμό.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Σήμερα, ανακρίτρια και εισαγγελέας μετέβησαν στη νοσηλευτική δομή για την απολογία της.

Η ηλικιωμένη υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να βάλει φωτιά. Όπως είπε, τις τελευταίες δύο ημέρες πριν το συμβάν, ο σύζυγός της υπέφερε από πόνους στην πλάτη. Η ίδια, για να τον βοηθήσει, πήγε να του κάνει βεντούζες και τελικά προκλήθηκε φωτιά από το οινόπνευμα.

Τις προηγούμενες ημέρες, τα προανακριτικά ευρήματα έδειξαν ότι η γυναίκα φέρεται να έριξε οινόπνευμα παντού, με τους αρμόδιους να εξετάζουν το σενάριο του εμπρησμού για να βάλει τέλος στη ζωή της και του συζύγου της.

Η υγεία της, αλλά και του συζύγου της επιβαρύνθηκαν λόγω του καπνού. Ο άνδρας της παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, ωστόσο βεβαρημένη.

Μετά την απολογία της, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να της επιβάλλουν τον όρο να παρακολουθείται από ψυχίατρο.