Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ρωσίδας κατασκόπου η οποία ζούσε στο Παγκράτι και δρούσε ανενόχλητη στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πιθανή φαίνεται να είναι η συμμετοχή της «Μαρίας Τσάλλα» σε οργάνωση με παραθρησκευτικό χαρακτήρα.

Η εμπλοκή της, σύμφωνα με το Mega, άρχισε να εξετάζεται ύστερα από λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τρόπο που κατάφερε να αποκτήσει ελληνική ταυτότητα.

Πιο αναλυτικά, για την έκδοση της ταυτότητας χρησιμοποιήθηκε ένας 75χρονος μάρτυρας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τη μητέρα της «Μαρίας Τσάλλα», Αναστασία Τσάλλα.

Μάλιστα, ο ηλικιωμένος άνδρας ισχυρίστηκε ότι γνώρισε τη μητέρα σε στέκι των νοτίων προαστίων, καταθέτοντας ψέματα στις Αρχές πως γνώριζε ότι η «Μαρία Τσάλλα» ήταν κόρη της εν λόγω κυρίας.

Τι ήταν το στέκι

Το στέκι φαίνεται να είναι η έδρα μιας οργάνωσης παραχριστιανικής, μιας αίρεσης που έχει έδρα κοντά στην εκκλησία του Αγίου Τρύφωνος στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ρεπορτάζ του Mega, τα μέλη της οργάνωσης είχαν πολύ καλές σχέσεις ακόμα και εκτός της αδελφότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από κάποια χρόνια η συγκεκριμένη οργάνωση είχε αρκετά μέλη, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η συμμετοχή είχε μειωθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα μετά τον κορονοϊό να πάψει να λειτουργεί.

paraekklisia

Νέα στοιχεία για την παραεκκλησιαστική οργάνωση

Ο Δημήτρης Λυκούδης, δημοσιογράφος του dogma.gr, αναφέρθηκε στην παραεκκλησιαστική οργάνωση, λέγοντας πως είναι μία μικρή ομάδα που αποφάσισε να φτιάξει μία αίρεση.

«Η ομάδα αυτή δημιουργεί έναν κοινόχρηστο χώρο που μαζεύονται μία με δύο φορές την εβδομάδα και κάνουν κήρυγμα. Μετά λένε και κάποια τραγούδια. Δεν πιστεύουν στον σταυρό και στους αγίους», ανέφερε ο κ. Λυκούδης στο Mega.
paraekkl


Δείτε βίντεο