Μαθήτρια της ελληνικής γλώσσας ήταν η «Μαρία Τσάλλα», η Ρωσίδα κατάσκοπος Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα, με το μαγαζί πλεκτών στο Παγκράτι που διέφυγε στην πατρίδα της τον Ιανουάριο, όταν η ΕΥΠ βρέθηκε στα χνάρια της. 

Το ρεπορτάζ του MEGA ήταν είναι χαρακτηριστικό, καθώς στην εκπομπή «Live News» μίλησε ένας συμμαθητής της, ο Χάβι Λαμπούρτ, ο οποίος είναι Αργεντινός:«Ήταν φωτογράφος, ταλαντούχα καλλιτέχνης φωτογράφος. Ταξίδευε στην Ελλάδα, έβγαζε φωτογραφίες. Έβγαζε καλές φωτογραφίες, είχε μία πολύ καλή κάμερα. Όταν είσαι καλός φωτογράφος, επενδύεις χρήματα στον εξοπλισμό και αυτό είχε κάνει. Προσπαθούσε να μάθει τη γλώσσα, αλλά δεν ήταν τόσο παρούσα στα μαθήματα.

Ήταν ντροπαλή, δεν ήταν πολύ ανοιχτός χαρακτήρας, δεν είχε πολλές συναναστροφές. Την καλούσαμε για φαγητό μαζί μας, αλλά δεν ερχόταν. Δεν είχαμε προσωπικές συζητήσεις. Δεν ήταν ανοιχτή για να γίνουμε φίλοι. Δεν ήταν καλόβολη, ανοιχτός χαρακτήρας όπως άλλοι συμμαθητές μου.

Ήταν περίπου στην ηλικία μου, 35-36 χρόνων τότε. Ήταν αδύνατη, είχε κοντά μαλλιά. Δε θυμάμαι από πού μας είχε πει ότι είχε έρθει. Νομίζω μας είχε πει ότι είχε έρθει από τη Γαλλία».