Θλίψη έχει σκορπίσει το Ηράκλειο ο θάνατος 22χρονης σε τροχαίο στο 13ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ηρακλείου- Αρχανών, τη νύχτα της 25ης Μαρτίου.

Η μητέρα της 22χρονης πρωταθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης, Πένυς Μουλιανάκη, η οποία λίγες ώρες πριν αρραβωνιαστεί τον αγαπημένο της, σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο της Κρήτης, μίλησε στο MEGA και τα λόγια της «ραγίζουν» καρδιές.

Σημειώνεται πως η 22χρονη πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης έχασε τη ζωή της το βράδυ του Σαββάτου, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Η Πέννυ επέστρεφε σπίτι της στις Άνω Αρχάνες, μαζί με τη φίλη της. Στο 13ο χιλιόμετρο το αμάξι προσέκρουσε πάνω στο κράσπεδο, αναποδογύρισε και χτύπησε σε ένα δέντρο.

«Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήτανε μέσα στη ζωντάνια και ‘έφυγε’ άδικα. Δεν έπρεπε να ‘φύγει’… δεν ήτανε σημείο αυτό για ‘φύγει’ κάποιος» είπε η άτυχη μητέρα, μιλώντας στο MEGA.

«Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι ''έφυγε ένας άγγελος''. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο» είπε ακόμη η μητέρα.

Η Τροχαία προσπαθεί να εντοπίσει τα αίτια του δυστυχήματος. Μοιραίο, ωστόσο,  στάθηκε το γεγονός ότι η Πέννυ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Η κηδεία της 22χρονης αθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης θα γίνει αύριο το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο Ηράκλειο.