Ο ξυλοδαρμός της 15χρονης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και το βίντεο στο tiktok άνοιξε το ζήτημα, παρ' όλα αυτά η 15χρονη ανά διαστήματα έπεφτε θύμα χλευασμού και ξυλοδαρμού. Στο βίντεο, που έπαιξε σε ρεπορτάζ του MEGA, φαίνεται η συνομήλική της μαθήτρια να την τραβά από τα μαλλιά και να τη ρίχνει κάτω. Φαίνεται ότι της είχαν επιτεθεί και τον Φεβρουάριο, αλλά μία λεπτομέρεια μετά την επίθεση, όπως είπε ο πατέρας της κοπέλας στην εκπομπή «Live News», δείχνει το θράσος της κοπέλας που τη χτύπησε. 
 
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο πατέρας του τραυματισμένου κοριτσιού, μετά την επίθεση η 15χρονη της είπε «τώρα πάνε στη μάνα σου, να δούμε τι θα της πεις και έχω και καλό δικηγόρο».

Όπως είπε ο πατέρας του κοριτσιού, στην αρχή δεν τους έλεγε τι είχε συμβεί και κατάλαβαν τι είχε συμβεί όταν είδαν το βίντεο. Το κορίτσι, όπως λέει, πλέον φοβάται.

«Έγινε από άλλο παιδί έξω (από το σχολείο) το χτύπημα του παιδιού μου. Δεν έχει κάνει παρέα μαζί του, απλώς την ήξερε σαν πρόσωπο. Ήξερε ότι αυτό το πρόσωπο κάνει αυτό το πράγμα συνέχεια. Την είπε "τώρα πάνε στη μάνα σου, να δούμε τι θα της πεις και έχω και καλό δικηγόρο".

Όταν βρήκαμε τελικά το βίντεο, τη ρωτήσαμε και μας είπε όλα τα περαιτέρω η κόρη μας. Γιατί είχε έρθει μια μέρα στο σπίτι και τη ρωτούσαμε και μας είπε "έπεσα, μπαμπά". Τα γόνατά της ήταν χτυπημένα. Αυτό ήταν και το αποκορύφωμα που είπα τέρμα και εκνευρίστηκα όταν το είδα», είπε αρχικά ο πατέρας.

«Συνεχίζει τη ζωή του, αλλά δεν έχει αυτή τη… φοβάται. Δεν έχει την ίδια σκέψη για τον κόσμο. Στην αρχή, δύο μέρες δεν ήθελε να πάει στο σχολείο. Τους κάλεσε η διευθύντρια στο σχολείο. Κάλεσε τα παιδιά, τους μίλησε, μίλησε και η γυναίκα μου, είχε πάει. Ζήτησαν συγγνώμη κάποια παιδιά», συμπλήρωσε.