Την πλήρη στήριξη από την οικογένειά του έχει ο 66χρονος λυράρης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου. Στενοί συγγενείς του ξεσπούν για πρώτη φορά στο LIVE NEWS, τονίζοντας πως έχουν καταδικάσει τον άνθρωπό τους πριν καλά καλά κριθεί από τη Δικαιοσύνη.

 «Είναι αθώος. Πρόκειται για μια πλεκτάνη, η οποία θα αποκαλυφθεί και θα λάμψει η αλήθεια. Μέχρι τότε, όμως, ο άνθρωπός μας έχει καταδικαστεί πριν καν απολογηθεί. Βρισκόμαστε σε συνεχή πολιορκία. Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι. Τα συνολικά 8 εγγόνια της οικογένειάς μας δεν πηγαίνουν σχολείο. Κρατάμε την 92χρονη μητέρα του μακριά από την τηλεόραση για να μην κλονιστεί η υγεία της».

 Ο 66χρονος ουδέποτε είχε τέσσερα κινητά, αλλά ένα μοναδικό, το οποίο κατασχέθηκε από τις αστυνομικές Αρχές και από το οποίο δεν έχει βρεθεί κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, λένε στο LIVE NEWS στενοί συγγενείς του.

 «Είναι όλα ψέματα. Ειπώθηκε ότι είχε 4 κινητά. Ο 66χρονος έχει ένα μόνο κινητό, το οποίο το έχει η Αστυνομία. Δεν έχει τάμπλετ και ο υπολογιστής του είναι στο σπίτι μου».

 Ποινική δίωξη στον γιατρό

 Την ίδια στιγμή ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 46χρονου νοσοκομειακού γιατρού που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 15χρονου που κατήγγειλε τον 66χρονο λυράρη για βιασμό και εκπόρνευση στην Κρήτη.

Μόλις ο διοικητής του νοσοκομείου Ηρακλείου πληροφορήθηκε επισήμως για την εμπλοκή του υγειονομικού στην υπόθεση τον έθεσε σε αργία για έναν μήνα.

 «Χθες, 28 του μήνα, έλαβα έγγραφο από τον εισαγγελέα ότι άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος του γιατρού. Άμεσα προχώρησα σε έκδοση της απόφασής μου σε αναστολή καθηκόντων του συγκεκριμένου γιατρού», λέει ο διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης.

 Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του ανηλίκου, ο 46χρονος γιατρός, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν έχει συλληφθεί, ήταν μία από τις επαφές του 15χρονου, με τον οποίο έκλεισε ραντεβού, αλλά δεν προχώρησε σε ερωτική επαφή.

 Φύλλο και φτερό το κινητό του 15χρονου

Φύλλο και φτερό έχουν κάνει οι αστυνομικές Αρχές το κινητό τηλέφωνο του 15χρονου αγοριού που κατήγγειλε τον 66χρονο λυράρη της Κρήτης ως βιαστή και προαγωγό του.

 Στις συνολικά τέσσερις καταθέσεις που έχει δώσει ο ανήλικος, έχει περιγράψει όλα όσα έζησε με κάθε λεπτομέρεια.

 Έχει περιγράψει πρόσωπα, μέρη και καταστάσεις, με τις Αρχές να έχουν βρει ήδη τις διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών μέσω των οποίων κλείνονταν τα ραντεβού.

 Την ίδια ώρα, ο 66χρονος λυράρης παραμένει στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου μέχρι την απολογία του το πρωί της Παρασκευής. Ο ίδιος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ξεκαθαρίζοντας σε όλους τους τόνους πως είναι αθώος.