Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ενός 11χρονου στην Κρήτη από έναν 66χρονο λυράρη, ο οποίος είχε κατηγορηθεί πριν από περίπου έναν χρόνο για παραγωγή πορνογραφικού υλικού με θύμα ανήλικο κορίτσι.

Μάλιστα, τα δύο ανήλικα παιδιά που φέρεται να έχουν κακοποιηθεί από τον λυράρη συνδέονται με στενό συγγενικό δεσμό. Ο λόγος που δεν προχώρησε η υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού είναι γιατί στενό συγγενικό πρόσωπο του 66χρονου τού έδωσε άλλοθι και ουσιαστικά πήρε «πάνω του» την κατηγορία.

Για «κεραυνό» και «βόμβα» στο κεφάλι τους κάνουν λόγο οι συγγενείς του 66χρονου, μη μπορώντας να πιστέψουν τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ο 66χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή και φαίνεται ότι θα επικαλεστεί με στοιχεία ότι σε κάποια επίμαχα χρονικά σημεία κατά τα οποία τελέστηκαν οι καταγγελλόμενες φρικαλέες πράξεις ήταν κλινήρης.



«Λυτρώθηκα»

Σύμφωνα με το cretalive.gr, λυτρωμένος από το μαρτύριο που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια εμφανίζεται ο ανήλικος, τον οποίο ο 66χρονος εκμεταλλευόταν σεξουαλικά υπό το καθεστώς απειλών.

Ο ανήλικος βρήκε τη δύναμη να μιλήσει, όπως λέει, για να δώσει κουράγιο σε όλα τα παιδιά που μπορεί να βιώνουν κάτι ανάλογα οδυνηρό.

«Να ανοίξουν τα στόματα», προτρέπει, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να φοβούνται, αλλά να «σπάσουν» τη σιωπή τους. Τότε μόνο θα μπορέσουν να ηρεμήσουν πραγματικά και να συνεχίσουν τη ζωή τους, σημειώνει, με δύναμη ψυχής.

«Να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν παιδιά που ενδεχομένως έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση», είναι το μήνυμα της μητέρας μέσω του τοπικού site.

«Θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου», υποστηρίζεται.

Ακόμα, η μητέρα απευθύνει έκκληση σε όλους τους γονείς να ελέγχουν διαρκώς τα παιδιά τους ως προς τα κινητά τους τηλέφωνα, το Διαδίκτυο και το ημερήσιο πρόγραμμά τους στο σχολείο και στις εξωσχολικές δραστηριότητες. Η ίδια, άλλωστε, ήταν αυτή που ανακάλυψε στο κινητό του παιδιού της ορισμένες φωτογραφίες, τον πίεσε να της μιλήσει και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της δυσώδους υπόθεσης.

«Όσοι γνώριζαν δεν έπεσαν από τα σύννεφα»

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου αγοριού που έπεσε θύμα του λυράρη, Γιώργος Κοκοσάλης ο 66χρονος είχε κληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ασφάλεια Ηρακλείου για ανωμοτί κατάθεση για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι.

Ο ίδιος σε δήλωσή του σημείωσε με νόημα ότι «όσοι γνώριζαν δεν έπεσαν από τα σύννεφα» και ζήτησε «να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο, να ανοίξουν τα στόματα». Από την πλευρά του, ο 66χρονος λυράρης δεν αποδέχεται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για «πλεκτάνη».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο κατηγορούμενος, όπως προαναφέρθηκε, φαίνεται ότι θα επικαλεστεί με στοιχεία ότι σε κάποια επίμαχα χρονικά σημεία κατά τα οποία τελέστηκαν οι καταγγελλόμενες φρικαλέες πράξεις ήταν κλινήρης.