Η φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου παιδιού από έναν 66χρονο λυράρη στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται στο επίκεντρο των Αρχών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τις έρευνες των Αρχών και με την βοήθεια των καταθέσεων του παιδιού έχει εντοπιστεί και δεύτερος εμπλεκόμενος στην υπόθεση, ένας 46χρονος ουρολόγος του νοσοκομείου Ηρακλείου.

Το 15χρονο, σήμερα παιδί, έχει δηλώσει ακριβώς το μέρος και την ώρα του ραντεβού του με τον 46χρονο, ενώ έχει μιλήσει με λεπτομέρειες και για τον ρουχισμό του, τα αξεσουάρ που φορούσε αλλά και το αυτοκίνητο του γιατρού.

Πώς εντόπισαν τον 46χρονο

Μέσω του αυτοκινήτου, οι Αρχές οδηγήθηκαν στον 46χρονο, καθώς πρόκειται για σπάνια μάρκα η οποία δεν κυκλοφορεί στην περιοχή.

Μετά από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, βρήκαν το αυτοκίνητο που έμοιαζε στην περιγραφή του παιδιού από κάμερες ασφαλείας και, μέσω ταυτοποίησης των πινακίδων, οδηγήθηκαν στον γιατρό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο γιατρός φαίνεται να παραδέχτηκε πως συναντήθηκε με το παιδί αλλά υποστήριξε πως μόλις κατάλαβε πως ήταν ανήλικος, έφυγε.

Το παιδί είπε πως ο λόγος που έφυγαν ήταν επειδή το παιδί δεν μπορούσε να μείνει άλλο λόγω χρόνου.

Για τις Αρχές είναι σημαντικό να ταυτοποιηθούν και άλλοι δύο άνδρες, οι οποίοι φαίνεται να κακοποίησαν το παιδί αλλά και οι 29 χρήστες πλατφόρμες, στους οποίους έχει σταλεί πορνογραφικό υλικό του παιδιού.

Δείτε βίντεο