«Δύσκολη συνθήκη» αποδείχθηκε η κακοκαιρία εξπρές που χτύπησε την χώρα μας, καθώς άφησε πίσω της μια νεκρή 85χρονη γυναίκα που καταπλακώθηκε από στέγαστρο στο Αιγίνιο.

Από τη μία ήλιος, ζέστη και βουτιές στη θάλασσα την Κυριακή και από την άλλη αέρας, χαμηλές θερμοκρασίες, ακόμη και χιονοκαταιγίδα σήμερα.

Μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες, δύο εποχές. Ο καιρός άλλαξε και η κακοκαιρία στη χώρα έκανε την επέλαση της έστω και προσωρινά.

 Στην Πάρνηθα χτες το απόγευμα, έπεσαν χιόνια, χαλάζι και η θερμοκρασία ήταν ιδιαίτερα χαμηλή.

 Τραγωδία στο Αιγίνιο

Η κακοκαιρία όμως, έφερε και μία ασύλληπτη τραγωδία.

 Οι ισχυροί άνεμοι χτες στο Αιγίνιο Πιερίας, παρέσυραν στέγαστρο και καταπλάκωσαν μια 85χρονη γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της. Η ηλικιωμένη βγήκε χτες το πρωί έξω από το σπίτι της και όταν βρέθηκε κάτω από το στέγαστρο, εκείνο κατέρρευσε και έπεσε πάνω της.

 Στη δυτική Θεσσαλονίκη, οι ισχυροί άνεμοι κατέρρευσαν τοίχο εγκαταλειμμένου κτιρίου, και προκλήθηκαν ζημίες σε τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα.

 Χτυπήθηκε από την κακοκαιρία το ιστορικό αντιτορπιλικό «Βέλος»

Το ιστορικό αντιτορπιλικό «Βέλος», άρρηκτα συνδεδεμένο με τον αντιδικτατορικό αγώνα, το οποίο έχει ρίξει άγκυρα εδώ και καιρό στον Θερμαϊκό κόλπο, χτυπήθηκε από την κακοκαιρία. Οι ισχυροί άνεμοι του δημιούργησαν φθορές.

 Στο Καυταντζόγλειο Στάδιο χτες, ο φωτεινός πίνακας, κάνει σβούρες από τον δυνατό αέρα.