Μία απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς φοιτήτρια κατήγγειλε τον σπιτονοικοκύρη του δωματίου που νοίκιαζε ότι είχε βάλει κρυφή κάμερα και την παρακολουθούσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μια φοιτήτρια αναζητούσε σπίτι στη Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκε ένα διαμέρισμα.

Όταν είδε στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος μια άσπρη συσκευή, ρώτησε τον ιδιοκτήτη τι ήταν κι εκείνος της απάντησε πως ήταν συσκευή συναγερμού και ότι βρισκόταν εκτός λειτουργίας, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η κοπέλα.

Έχοντας τη διαβεβαίωση του ιδιοκτήτη ότι η συσκευή δεν λειτουργεί, η φοιτήτρια είχε καθησυχαστεί.

Ωστόσο, η λευκή συσκευή αποδείχτηκε πως ήταν κάμερα, καθώς ο ιδιοκτήτης, όταν έμενε εκεί η μητέρα του, είχε βάλει αποκλειστική νοσοκόμα και ήθελε να βλέπει τι συμβαίνει.

Η μητέρα του απεβίωσε και δεν πρόλαβε, όπως είπε ο ίδιος, να βάλει τον μηχανισμό σε λειτουργία, οπότε δεν κατέγραφε.

Μιλώντας στο Mega η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος του ιδιοκτήτη, τόνισε πως αποδεικνύεται μέσω τεχνικών εκθέσεων το γεγονός ότι η κάμερα δεν ήταν σε λειτουργία και δεν κατέγραφε.

«Η υπεράσπιση έρχεται με τεχνικές εκθέσεις από μεγάλο γραφείο της Θεσσαλονίκης, που ορίζει ξεκάθαρα ότι δεν είναι κρυφή. Η λέξη "κρυφή" είναι παραπλανητική λέξη, είναι φανερό πράγμα. Η κάμερα δεν ήταν σε λειτουργία κι αυτό αποδεικνύεται με κάθε τρόπο», δήλωσε.

Η συγκεκριμένη κάμερα μπορεί να καταγράψει μόνο ενσύρματα, με τη δικηγόρο του ιδιοκτήτη να εξηγεί πως δεν μπορεί η συσκευή να λειτουργήσει χωρίς Wi-Fi, ενώ υπογράμμισε επίσης πως, εάν η κάμερα δεν έχει συνδεθεί με καταγραφέα, τότε δεν υφίσταται αδίκημα.

Η φοιτήτρια προχώρησε σε καταγγελία του ιδιοκτήτη και ζητά ως αποζημίωση το ποσό των 150.000 ευρώ.