Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, μετά τις καταγγελίες για κακοποίηση υπέργηρου ζευγαριού στην περιοχή της Πεντέλης.

Προηγήθηκε η προβολή σοκαριστικού βίντεο στην εκπομπή Live News, στο οποίο εμφανίζεται ο γιος τους να τους κακοποιεί απαιτώντας χρήματα. Το περιστατικό, το οποίο αποτυπώνεται στο βίντεο, έχει χρόνο τέλεσης τον Ιούνιο του 2022, ενώ, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, πολλά ανάλογα περιστατικά είχαν συμβεί και πριν. Γι' αυτά τα περιστατικά φέρεται, μάλιστα, να είχε ενημερωθεί και το οικείο Α.Τ.

Μάλιστα, πρόσωπα του περιβάλλοντος του ζευγαριού επισκέφθηκαν την Εισαγγελία για να βεβαιώσουν προφορικώς τα καταγγελλόμενα. Ύστερα από αυτό, ο κ. Ελευθεριάνος διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, η οποία ανατέθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, Μαρία Καραμανώλη.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθεί η διάπραξη αδικημάτων τα οποία αφορούν την παράβαση διατάξεων του νόμου περί ενδοικογενειακής βίας.

Η εισαγγελέας κυρία Καραμανώλη αναμένεται να αναζητήσει τις παλαιότερες καταγγελίες κι αν αυτές εκκρεμούν, θα συσχετιστούν με την καινούργια έρευνα.

Δείτε το βίντεο: