Τρεις κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε βάρος του γνωστού ποδοσφαιριστή Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα στο Κολωνάκι μετά από καταγγελία ανήλικης για βιασμό.

Ειδικότερα, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό χωρίς συναίνεση (δηλαδή χωρίς χρήση βίας), προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδίαν χρήση. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος έθεσε τον τερματοφύλακα εκτός ομάδας ενώ έχει γίνει διακοπή του συμβολαίου του.

Ολα συνέβησαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι όπου διασκέδαζε ο τερματοφύλακας του Βόλου.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές ο τερματοφύλακας της ομάδας της Μαγνησίας φέρετε να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κοπέλας μέσα στο μπαρ.

Περίπου στις 5 το πρωί, ο τερματοφύλακας του Βόλου, προσέγγισε την συγκεκριμένη Βελγίδα, η οποία βρισκόταν σε παραπλήσιο τραπέζι, μαζί με την παρέα της (όλοι μέλη σχολικής εκδρομής).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανήλικη είχε ζαλιστεί από την κατανάλωση αλκοόλ με τον τερματοφύλακα να προχωρά σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της.

Ακολούθησε άγριος καυγάς και με την επέμβαση της αστυνομίας προσήχθησαν έξι άτομα και συγκεκριμένα τέσσερις υπήκοοι Βελγίου, ένας Ελληνας και ο τερματοφύλακας που είναι υπήκοος Ισραήλ.

Η κοπέλα υπέδειξε στις αρχές τον ισραηλινό τερματοφύλακα ο οποίος και συνελήφθη.

Κατά τον έλεγχο, βρέθηκε πάνω του μια αυτοσχέδια συσκευασία με ναρκωτική ουσία, η οποία και κατασχέθηκε.

Η ανακοίνωση του Βόλου

Αμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Βόλου η οποία με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ο τερματοφύλακας τέθηκε εκτός ομάδας.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας και έχει γίνει διακοπή συμβολαίου στους ποδοσφαιριστές Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ.

Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».