Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 33χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών ακόμα και με το περιπολικό.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία της διακίνησης. Ο αστυνομικός φέρεται ότι έκρυβε τα ναρκωτικά στο σπίτι του, ενώ έχει συλληφθεί και η σύντροφός του, κατηγορούμενη πως γνώριζε τη δραστηριότητά του, κάτι που η ίδια αρνείται. Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη με υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές τον μήνα σε Α.Τ. και 1.500 ευρώ εγγύηση.

Πελάτης του αστυφύλακα φέρεται ένας 34χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, με τον οποίο δούλευαν για χρόνια μαζί στην ομάδα ΔΙΑΣ και ο οποίος φέρεται να ψώνιζε από τον ίδιο κάνναβη για προσωπική του χρήση, όπως και ένας θείος του, στον οποίο συνελήφθη επ' αυτοφώρω να δίνει ναρκωτικά το περασμένο Σάββατο στον Πειραιά και ο οποίος επίσης αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Για την υπόθεση απολογήθηκε και ο 33χρονος «γείτονας» του αστυνομικού, ο οποίος φέρεται να του προμήθευε τα ναρκωτικά και μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Ο άνδρας δήλωσε εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ισχυρίστηκε ότι αποθήκευε τις ουσίες κατ' εντολή τρίτου προσώπου που κατονόμασε, κατ' εντολή του οποίου μάλιστα είχε κάνει και κάποιες παραδόσεις. Ο λόγος ήταν ότι είχε χρέος απέναντί του.

Κατηγορίες αντιμετωπίζει και η σύντροφος του «γείτονα», η οποία αρνείται κάθε πράξη διακίνησης και αφέθηκε ελεύθερη με υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές τον μήνα σε Α.Τ.