Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Live News,  μετά την πρώτη καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό εναντίον του από την Ελένη Χρονοπούλου, ενδέχεται να υπάρξει και δεύτερη καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην αρχή της παρουσίας του στις Βρυξέλλες φέρεται να είχε επιτεθεί λεκτικά και σε μία κοπέλα η οποία βρέθηκε στο γραφείο του προκειμένου να κάνει την πρακτική της άσκηση.

 Συγκεκριμένα, η κοπέλα βρέθηκε στις Βρυξέλλες από τον Νοέμβριο του 2019 έως και τον Μάρτιο του 2020, αφού και εγκατέλειψε την πόλη και το γραφείο του, ύστερα από φήμες που την ήθελαν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς εκ μέρους του ευρωβουλευτή.

Η ίδια φέρεται να είχε τον ρόλο φωτογράφου σε συνεντεύξεις του ευρωβουλευτή σε διεθνή ΜΜΕ, ενώ με την επιστροφή της στην Ελλάδα εργάζεται σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία.

 Μαζί με την κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, έφυγε την ίδια περίοδο και ο υπεύθυνος του γραφείου του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος και είχε φέρει την ασκούμενη στις Βρυξέλλες.

 Ο συγκεκριμένος άνδρας κατήγγειλε επιθετική συμπεριφορά απέναντί του και εργασιακό bullying από την πλευρά του ευρωβουλευτή.

 Οι καταγγελίες των δύο δεν έχουν λάβει, μέχρι στιγμής, νομική μορφή.