Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να οδηγηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στη Δικαιοσύνη. Οι αποκαλύψεις τις τελευταίες μέρες έρχονται βροχή και όπως φαίνεται η δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου τελέστηκε από ανθρώπους της νύχτας σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών που είχε ξεκινήσει πριν από πολλά χρόνια. 

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο αδέρφια ηλικίας 40 και 48 ετών, τα οποία κατηγορούνται για την συμμετοχή τους στο μαφιόζικο χτύπημα κατά του Γιώργου Καραϊβάζ. Και οι δύο είχαν σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρικτικό ρόλο στο δολοφονικό σχέδιο. Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία φαίνεται να ερευνά το ενδεχόμενο να ήταν ο 40χρονος ο άνθρωπος που πάτησε την σκανδάλη και αφαίρεσε τη ζωή του δημοσιογράφου. Μέχρι στιγμής όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά οι Αξιωματικοί φαίνονται πεπεισμένοι ότι κάτι τέτοιο είναι αρκετά πιθανό και συνεχίζουν την έρευνα.

Στο μικροσκόπιο τρία ακόμα άτομα

Οι δύο συλληφθέντες θα απολογηθούν την Τετάρτη (3/5) και είναι αντιμέτωποι με το κακούργημα της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη τρία άτομα μεταξύ των οποίων και ο άνθρωπος που φαίνεται να είναι ο εκείνος που έδωσε την εντολή. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν επίσης ότι πρόκειται για άτομο με «όνομα» στον κόσμο την νύχτας και αυτή την στιγμή βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Την ίδια στιγμή είναι ζωντανό το σενάριο ύπαρξης κι άλλου προσώπου το οποίο βρίσκεται πίσω από τον άνθρωπο που διέταξε την δολοφονία και ουσιαστικά μπορεί να έβαλε το κεφάλαιο-χρήματα προκειμένου να γίνει το χτύπημα.

Οι εκτελέσεις και η σύνδεση των προσώπων

Να σημειωθεί ότι  ο 40χρονος συνελήφθη δυνάμει δεύτερου εντάλματος σύλληψης που αφορά στην ανθρωποκτονία πυγμάχου. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα ονόματα και των δύο αδελφών εμφανίστηκαν επίσης στη συγκεκριμένη υπόθεση.