Oι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία Καραϊβάζ με καταγωγή από τη Μάνη, ο 40χρονος body builder με τα αρχικά Γ.Λ. που επέβαινε στο μοιραίο σκούτερ που είναι γνωστός στην πιάτσα με το ψευδώνυμο «Μάγειρας» και ο 48χρονος αδελφός του με τα αρχικά Σ.Λ. φέρεται να οδηγούσε το λευκό βαν εταιρείας καθαρισμού ιδιοκτησίας της γυναίκας του, θα βρεθούν αύριο ενώπιον του ανακριτή.  Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και στη δολοφονία πυγμάχου στο Γαλάτσι με το ψευδώνυμο «Dirty Harry» τον Δεκέμβριο του 2021.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούνε να τα συνδέσουν όλα αυτά τα πράγματα έτσι και να τα βάλουν με δύο ανθρώπους. Δεν μπορώ να καταλάβω. Επειδή υπάρχει ένα αμάξι, μπορεί να υπάρχουν και αυτά τα δύο αδέλφια, να είναι μαζί. Μπορεί να πάει κάποιος με την επωνυμία της δουλειάς του, με τα τηλέφωνα και με όλα, να πάει να κάνει δολοφονία; Η μαφία δεν πάει με το αμάξι της δουλειάς, με το όνομα του για να πάει να σκοτώσει», δήλωσε η γυναίκα του 40χρονου.

«Ο τρόπος για να κερδίσεις τον Σ… είναι μέσα από πράξεις και όχι γλυκόλογα. Αν τον προδώσεις μια φορά δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος προς εσένα. Να θυμάσαι ότι ο Σ… είναι αγιασμός και φωτιά της κόλασης και η γεύση που δοκιμάζεις εξαρτάται από το πώς του φέρεσαι», έγραφε ο 48χρονος για τον εαυτό του στο Facebook.

Τα δύο αδέλφια αρνούνται την εμπλοκή τους στην δολοφονία και δηλώνουν αθώοι.

«Η σύλληψη του έγινε έξω από το γραφείο. Επειδή είχαμε τα παιδιά άρρωστα με πυρετό, είχε πάει στο φάρμακο να μου πάρει μερικά φάρμακα και δεν πρόλαβε ο άνθρωπος να τα φέρει γιατί τον πήρανε. Ήμουν και εγώ πολύ ταραγμένη, γιατί δεν μπορούσα να το πιστέψω όλο αυτό», δήλωσε η σύζυγος του 48χρονου.

Και οι δύο ωστόσο είχαν απασχολήσει τα τελευταία χρόνια την αστυνομία για πλήθος αδικημάτων. Το 2012 μάλιστα είχαν συλληφθεί για ληστεία σε περιοχή της Αττικής, με τους δικηγόρους που τους εκπροσωπούν να τονίζουν πως στο τέλος αθωώθηκαν. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Αύριο θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή.