Ενδιαφέροντα είναι τα στοιχεία που παρέθεσε το ρεπορτάζ του MEGA για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ πριν από δύο χρόνια, καθώς φαίνεται πως η Αστυνομία γνωρίζει τα στοιχεία των δύο που παραμένουν ασύλληπτοι. 

Συγκεκριμένα αναφέρεται: Οι Αρχές έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τα τέσσερα άτομα που φέρεται να συμμετείχαν στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ τον Απρίλιο του 2021, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Πρόκειται για τα δύο αδέλφια που έχουν συλληφθεί, χωρίς όμως να έχει διαπιστωθεί από το τμήμα Ανθρωποκτονιών ποιος ήταν ο ρόλος καθενός, καθώς και άλλα δύο άτομα, που σύμφωνα με τη δικογραφία θεωρείται πως βρίσκονταν στην περιοχή, αλλά δεν έχουν εκδοθεί εις βάρος τους εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναμένεται να κληθούν κι άλλα άτομα για να καταθέσουν στις Αρχές.

Οι καφετέριες που έχουν μπει στο στόχαστρο των Αρχών


Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία έχει βάλει στο μικροσκόπιο δύο καφετέριες, όπου γίνονταν ραντεβού των εμπλεκομένων μετα τη δολοφονία Καραϊβάζ.

Οι καφετέριες αυτές βρίσκονται στις περιοχές του Ζωγράφου και της Ελευσίνας, ενώ δεν αποκλείεται ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων να έχει μερίδιο στο κατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως και στις δύο καφετέριες οι συλληφθέντες είχαν αρκετές επαφές με άτομα που όλα δείχνουν πως θα απασχολήσουν το επόμενο διάστημα την ΕΛ.ΑΣ., με τις εξελίξεις στην υπόθεση Καραϊβάζ να αναμένονται να είναι ραγδαίες.