Η Άμεση Δράση έσπευσε σε ερημική τοποθεσία στο Χαϊδάρι και συνέλαβε 60χρονο, ο οποίος φέρεται να άρπαξε 34χρονη δίχως τη θέλησή της και να προσπάθησε να τη βιάσει. Η Αστυνομία, που εισέβαλε στο σπίτι του, φέρεται να παρέλαβε τα προσωπικά αντικείμενα και το κινητό της γυναίκας, της οποίας οι εκκλήσεις για βοήθεια λέγεται ότι εισακούστηκαν από οδηγό νταλίκας, ο οποίος έκανε την καταγγελία. 

Όλα αναφέρεται ότι άρχισαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν ο 60χρονος βρισκόταν σε ένα μπαρ στη Δραπετσώνα, όπου και γνώρισε την 34χρονη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά την παραμονή τους στο μαγαζί κατανάλωσαν αλκοόλ, ενώ στη συνέχεια έφυγαν και οι δύο με το αυτοκίνητο του συλληφθέντος και πήγαν σε άλλο μπαρ, όπου επίσης ήπιαν. Περίπου στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα, ο 60χρονος προσφέρθηκε να πάει στο σπίτι της τη γυναίκα με το αυτοκίνητό του.

Μόλις όμως εκείνη επιβιβάστηκε, κατάλαβε ότι ο άνδρας δεν κατευθύνεται προς το σπίτι της, κλειδώνοντας παράλληλα τις ασφάλειες του οχήματος, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μην μπορεί να διαφύγει.

Τελικά, την οδήγησε στο σπίτι του, το οποίο είναι σε μάντρα αυτοκινήτων στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Εκεί ο 60χρονος εξανάγκασε την 34χρονη να μπει στην κατοικία και κλείδωσε την πόρτα.

Η παθούσα καλούσε σε βοήθεια, πλην όμως επρόκειτο για ερημική τοποθεσία και οι φωνές της δεν εισακούστηκαν. Στη συνέχεια, με την πρόφαση ότι πρέπει να πάει στο μπάνιο, προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο, αλλά έγινε αντιληπτή από τον κατηγορούμενο, ο οποίος την τράβηξε με τα χέρια του και κατόπιν της πήρε το κινητό της τηλέφωνο για να μην επικοινωνήσει με κάποιον και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Τελικά, η 34χρονη κατάφερε να διαφύγει, ζητώντας βοήθεια από διερχόμενο οδηγό νταλίκας, ο οποίος κάλεσε την Άμεση Δράση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.