Με τον άσο της Λίβερπουλ, Κώστα Τσιμίκα, συναντήθηκε στο Λίβερπουλ,όπου βρίσκεται για τον ημιτελικό της Eurovision, ο Victor Vernicos, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού. 

Ως παλιός πλέον στην πόλη της Αγγλίας, ο Τσιμίκας έδωσε μερικές συμβουλές στον Βερνίκο. «Για να σε αγαπήσουν οι άνθρωποι του Λίβερπουλ πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι και αγαπούν ό,τι κι αν κάνουν», είπε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού στον νεαρό τραγουδιστή.

Η συμβουλή

«Μια συμβουλή από μένα προς εσένα είναι να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις αυτό που κάνεις όσο καλύτερα μπορείς. Μην τα παρατάς ποτέ, να αγωνίζεσαι γι αυτό που αγαπάς και συνεχώς να ψάχνεις πως θα κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να εξελίσσεσαι. Σε έχω δει και έχω καταλάβει ότι το αγαπάς πολύ. Η Eurovision είναι ένα πολύ μεγάλο σκαλοπάτι για σένα και είναι στο χέρι σου να προοδεύσεις και να τραγουδήσεις όσο πιο καλά μπορείς», πρόσθεσε.


Στη συνέχεια ο Βερνίκος τον ρώτησε αν θα δει τη Eurovision φέτος για να πάρει την εξής απάντηση από τον Τσιμίκα: «Φέτος θα την δω επειδή θα είσαι εσύ! Θα είμαι υποστηρικτής και θα σε σαπορτάρω», του είπε πριν ανταλλάξουν μερικές πασούλες.