Ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, μίλησε στο Mega και το Live News για τον θάνατο του βρέφους μέσα σε αυτοκίνητο και την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα οι γονείς που νοσηλεύονται στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου.

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ο πατέρας του άτυχου βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο στην Άρτα. Ο 37χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αφού το 5μιση μηνών βρέφους ξεψύχησε όταν ο πατέρας του το «ξέχασε», όπως ισχυρίζεται, για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.

«Η μητέρα από χθες είναι καλύτερα, άρχισε να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της και ζήτησε να τον δει. Τον είδε σήμερα το πρωί περίπου στις 10 η ώρα και πάλι το μεσημέρι  ζήτησε κι είδε η μητέρα του βρέφους τον σύζυγό της», ανέφερε ο Μιχάλης Γιαννακός.

Στη συνέχεια ο κ. Γιαννακός μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πατέρας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας είναι σε άσχημη κατάσταση, είναι σε σοκ. Οι γιατροί έχουν δώσει και στους δύο γονείς άδεια να παραστούν στην κηδεία του βρέφους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον πρόεδρο ΠΟΕΔΗΝ, κατά τη διάρκεια της πρωινής συνάντησης του ζευγαριού η σύζυγος είπε ότι ο σύζυγός της δεν φταίει σε κάτι.

Δείτε βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ του Mega