Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η πρώην ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Τζαβέλα σε ανάρτησή της.

Ειδικότερα, η Νίκη Τζαβέλα αναφέρει πως συναντήθηκε με παλιό της φίλο που τυγχάνει παράγοντας του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με την ίδια, της αποκάλυψε όχι μόνο πως στο Χόλιγουντ ετοιμαζόταν ταινία για τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, αλλά και πως τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη θα αναλάμβανε να ενσαρκώσει ο… Τζορτζ Κλούνεϊ.

«Συναντήθηκα εδώ στις Βρυξέλλες με μεγαλοπαράγοντα του Χόλιγουντ, παλιό φίλο. Μου έλεγε ότι χρόνια πριν ετοίμαζαν ταινία για τη 17 Νοέμβρη με σκηνοθέτη τον Σόντερμπεργκ. Δεν προχώρησε για διάφορους λόγους. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στον ρόλο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη», σημείωσε.

Σημειώνεται πως δημοσιεύματα του 2008 μιλούσαν πράγματι για ταινία που ετοιμαζόταν στο Χόλιγουντ για την ελληνική τρομοκρατική οργάνωση, με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Νίκολας Κέιτζ να «παίζουν» από τότε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Τη σκηνοθεσία φημολογούνταν τότε πως θα αναλάμβανε ο Όλιβερ Στόουν.

Το ενδιαφέρον για τη δημιουργία ταινίας είχε προκύψει ύστερα από άρθρο του Νικ Γκέιτζ ή αλλιώς Νίκου Γκατζογιάννη, του συγγραφέα της «Ελένης». Το άρθρο είχε φιλοξενηθεί στο Vanity Fair.