Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 63χρονος, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται πως αποπλανούσε ανήλικα κορίτσια με σκοπό να τα βιάσει. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ο εν λόγω άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι εργαζόμενος του ΟΑΣΑ, με άγνωστο τρόπο βρήκε το τηλέφωνο μιας 14χρονης και προσπάθησε να την αποπλανήσει. Την κάλεσε στο τηλέφωνο λέγοντάς της πως θέλει να κάνει σεξ μαζί της. Το κορίτσι τα έχασε, φοβήθηκε κι έκλεισε το τηλέφωνο. Ο ίδιος άνδρας όμως επέμεινε και μέσα στις επόμενες ώρες της έστειλε μηνύματα και φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο.

Το κορίτσι μίλησε στους γονείς του για βοήθεια και με παρότρυνσή τους κανόνισαν ραντεβού με μηνύματα. Οι γονείς κάλεσαν την αστυνομία και πήγαν όλοι μαζί στο ραντεβού στην Ομόνοια. Ο πατέρας, που βρέθηκε στο σημείο, φέρεται να μην κρατήθηκε και να επιτέθηκε στον άνδρα προκαλώντας του μικροτραυματισμούς. Ο δράστης ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε πως το κορίτσι ήταν ανήλικο και, σύμφωνα με φήμες, στο πορτοφόλι του είχε ένα ποσό της τάξεως των 600 ευρώ.

Παράλληλα, λέγεται πως έχει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του, ύψους 150.000 ευρώ, πληροφορία όμως που ελέγχεται. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι γονείς του παιδιού, ο 63χρονος έχει ακολουθήσει την ίδια τακτική και με άλλα κορίτσια. Λένε μάλιστα πως σε άλλη περίπτωση είχε «κοκορευτεί» πως αυτό το πράγμα (να έχει «πάει» με ανήλικη) το έχει κάνει τουλάχιστον... χίλιες φορές. Όπως αναφέρεται, ο συγκεκριμένος άνδρας κινούνταν στις περιοχές της Καλλιθέας, του Κολωνού και των Πετραλώνων, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως ενδεχομένως να σχετίζεται και με την υπόθεση της 12χρονης του Κολωνού.

*Δημοσιεύθηκε στην On time στις 12/6/2023.