Στη σύλληψη ενός 27χρονου, για τον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό με θύμα μια ηλικιωμένη, προχώρησαν αστυνομικοί του ΑΤ Πάτμου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν επισήμως γνωστά, ο 27χρονος, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με μαντίλι, εισέβαλε χθες στις δύο παρά τέταρτο τα ξημερώματα στο σπίτι 70χρονης, που διέμενε μόνη της στην Πάτμο, και απειλώντας τη με μικρό μαχαίρι, τη βίασε. Η ηλικιωμένη περιέγραψε το δράστη και οι αστυνομικοί κατέληξαν στην ταυτότητά του διαπιστώνοντας ότι διέμενε σε παλιό ξενοδοχείο, απέναντι από το σπίτι του θύματος. Μετά την προσαγωγή του, ο 27χρονος, αλβανικής καταγωγής, αναγνωρίστηκε ως ο δράστης από την 70χρονη. Ο κατηγορούμενος, που εργαζόταν στην ανέγερση-ανακατασκευή παρακείμενου ξενοδοχειακού συγκροτήματος, συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό. Ο ίδιος πάντως αρνείται κατηγορηματικά ότι βίασε την 70χρονη και ότι ήταν εκείνος που μπήκε στο σπίτι της. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

*Δημοσιεύθηκε στην On time στις 12/6/2023.