Τις επόμενες ώρες η 12χρονη από τον Κολωνό θα κληθεί από τις αρχές να αναγνωρίσει επίσημα τον 63χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια. Το παιδί έχει ήδη αποκαλύψει στη θεία του ότι είναι ένας από τους κακοποιητές της. 

O 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας, που παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομειο Γεννηματάς, είναι ο ένας από τους τρεις Έλληνες που περιέγραψε η 12χρονη από τον Κολωνό στην τελευταία της κατάθεση. Το Star αποκάλυψε όσα είπε η 12χρονη στην παιδοψυχολόγο για τον εν λόγω άνδρα

12χρονη: Είναι ένας από την Καλλιθέα. Έχουμε βρεθεί εκεί στις πέτρες, έχει μια μηχανή (αναφέρει τη μάρκα).

Παιδοψυχολόγος: Πόσες φορές είχε συναντηθεί με αυτόν;

12χρονη: Πάνω από μια φορά.

Παιδοψυχολόγος: Τι δουλειά έκανε σου είπε μήπως; 

12χρονη: Μου είχε πει ότι δουλεύει πάνω σε ένα χωριό, δεν ξέρω... Αλλά μακριά, δεν ξέρω... Αλλά έμενε στην Καλλιθέα.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου, το κορίτσι δεν έχει κληθεί επισήμως για να κάνει αναγνώριση, γιατί τώρα τον είδε και κατάλαβε ποιος είναι.

«Οι επόμενες κινήσεις είναι να ενημερώσουμε τον ανακριτή που έχει αναλάβει τώρα τη δεύτερη δικογραφία με τους οκτώ κατηγορούμενους και από εκεί και πέρα θεωρώ ότι θα δώσει κατάθεση το παιδί, γιατί τον έχει περιγράψει σε κάποιες καταθέσεις της έχει αναφερθεί σε αυτόν», πρόσθεσε η δικηγόρος.

«Μόνο για κύκλωμα μπορούμε να μιλάμε» λένε στον Κολωνό

Οι κάτοικοι στον Κολωνό είναι πλέον καχύποπτοι μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις και υποψιάζονται ότι υπάρχει κύκλωμα παιδόφιλων που δρούσε στην περιοχή τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, ένας από αυτούς δήλωσε στο Star ότι ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης δεν μπορούσε να δρα μόνος του.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: