Εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια και εστάλη στην ανακριτική και την εισαγγελική Αρχή, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο σύντροφός της.

Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία φέρεται να βρήκε η κοπέλα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά στις Αλυκές της Κω, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Σήμερα οι Aρχές συνεχίζουν την έρευνα στην περιοχή για να βρουν επιπλέον στοιχεία που θα δέσουν την υπόθεση. Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 32χρονος, που έχει συλληφθεί ως ο τελευταίος που είδε την κοπέλα.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ώρες έρχονται στο προσκήνιο ερωτήματα που αφορούν τόσο στη δολοφονία όσο και στις έρευνες μέχρι να βρεθεί το πτώμα, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες, ενδεχομένως και με τη βοήθεια συνεργών, επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές.

Το πρώτο ερώτημα αφορά στο κινητό της 27χρονης, που είχε βρεθεί από περαστικό πολίτη, χωρίς την κάρτα SIM, σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Κι αυτό διότι το σημείο είχε ελεγχθεί και τις προηγούμενες μέρες πριν βρεθεί χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ερώτημα αφορά στο σημείο που βρέθηκε γυμνή η κοπέλα. Ήταν ένα σημείο που είχε ελεγχθεί πολλές φορές από τις ομάδες ερευνών.