Bίντεο-ντοκουμέντο από τον υπέρηχο καρδιάς της Τζωρτζίνας αμέσως μετά την πρώτη ανακοπή που υπέστη στις 11 Απριλίου 2021 στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο παρουσίασε ο Alpha. Σύμφωνα με αναφορές των γιατρών που εξέτασαν το υπερηχογράφημα, η καρδιά φαινόταν υγιής, χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ και η κινητικότητα της καρδιάς ήταν φυσιολογική χωρίς εικόνα μυοκαρδίτιδας, χωρίς ανεπάρκεια και χωρίς ανατομικά προβλήματα.

«Αυτό το βίντεο δείχνει μια φυσιολογική καρδιά να χτυπάει. Η οποιαδήποτε μυοκαρδίτιδα, μυοκαρδιοπάθεια, ειδικά όταν προκαλέσει ανακοπή, ακόμα κι αν η καρδιά μπορέσει να επανέλθει, δεν θα χτυπάει έτσι φυσιολογικά, όπως σε αυτόν τον υπέρηχο. Η καρδιά αυτή πέρασε από κορυφαία κέντρα. Βλέπω μια υγιέστατη καρδιά», ανέφερε ο καθηγητής παιδοκαρδιολογίας Ανδρέας Γιαννόπουλος, σχολιάζοντας τον υπέρηχο της καρδιάς της Τζωρτζίνας.

«Αυτό το παιδί μόνο καρδιοπαθές δεν ήταν. Είχαν γίνει τα πάντα από εξετάσεις σε αυτό το παιδί και δεν έδειξε ποτέ μα ποτέ καρδιακή αιτιολογία και το βίντεο δείχνει μια φυσιολογική καρδιά», πρόσθεσε ο κ. Γιαννόπουλος.