Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προχώρησε η δικηγόρος της 12χρονης που κακοποιήθηκε σεξουαλικά στον Κολωνό, Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του ΔΣΑ η «Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη». Συγκεκριμένα η ίδια μίλησε για σύνδεση μεταξύ της υπόθεσης των δύο μεγάλων κυκλωμάτων μαστροπείας γυναικών (κυρίως από την Κολομβία) που εξαρθρώθηκαν πριν από μία εβδομάδα περίπου με την πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού.

Σημειώνεται ότι σε παλαιότερο δημοσίευμά του το parapolitika.gr είχε αποκαλύψει ότι ο ένας οίκος ανοχής που άνηκε σε ένα από τα κυκλώματα και βρίσκεται στην οδό Κασσάνδρας 6, πριν από μερικούς μήνες βρισκόταν και πάλι στο στόχαστρο των αστυνομικών, αφού υπήρχαν πληροφορίες ότι εκεί ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης του Κολωνού Η.Μ. εξέδιδε την 12χρονη.

Η κ. Λεγάκη κατά την διάρκεια των δηλώσεών της ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Το παιδί είχε αναφέρει τον οίκο ανοχής στην οδό Κασσάνδρας και πρόσφατα κατηγορήθηκε άνθρωπος σε κύκλωμα μαστροπείας από αυτόν τον οίκο ανοχής. Οι Κολομβιανές έχουν καταθέσει ότι το παιδί λέει ψέματα, ότι το παιδί δεν τον πήγαιναν σε αυτό τον οίκο ανοχής. Αναρωτιόμαστε λοιπόν, όταν αυτό το πρόσωπο ήταν γνωστό στις αρχές για μαστροπεία από 2013 και στην υπόθεση της Ηλιούπολης, γιατί η αστυνομία και η ανάκριση δεν άκουσε το παιδί; Δεν πρόσεξε το παιδί; Γιατί οι αρχές μέχρι τώρα, ενώ ήταν γνωστό το πρόσωπο που εκμεταλλευόταν αυτόν τον οίκο ανοχής και είχε αναγνωριστεί ο οίκος από το παιδί, δεν κλήθηκε ποτέ να καταθέσει; Το μήνυμα που εκπέμπει η Πολιτεία είναι να μη μιλάτε γιατί δε θα καταφέρετε τίποτα περισσότερο».

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα που είχε υπό τον έλεγχό της τον οίκο ανοχής που βρίσκεται στην οδό Κασσάνδρας φέρεται να διατηρούσε άλλους 9 σε διάφορα μέρη της Αθήνας, όπως στην περιοχή του Βοτανικού, στα Τουρκοβούνια, στην Κατεχάκη, στη Λεωφόρο Αθηνών, στην Καλλιθέα, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στη Λεωφόρο Συγγρού. Επίσης, η εγκληματική οργάνωση είχε υπό τον έλεγχό της και 2 ακόμα οίκους ανοχής στη Θεσσαλονίκη.