Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τον 28χρονο που τα ξημερώματα της Κυριακής 16/07 επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά την 25χρονη σύντροφό του, στο σπίτι που διέμεναν στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου, στην Πάτρα.

Ευτυχώς η 25χρονη έχει διαφύγει τον κίνδυνο, καθώς οι διασώστες του ΕΚΑΒ της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, σταματώντας τη μεγάλη αιμορραγία.

Έπειτα, και οι γιατροί του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» που μεταφέρθηκε η άτυχη γυναίκα, με επιτυχή επέμβαση σταθεροποίησαν την κατάσταση της υγείας της.


Τη μαχαίρωσε 6 φορές

Σύμφωνα με το tempo24.news, o δράστης μαχαίρωσε 5 φορές πισώπλατα τη σύντροφό του, μετά από άγριο καβγά και όταν αυτή, στην προσπάθειά της να σωθεί, βγήκε από το ισόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας που διέμεναν, ο 28χρονος της κατάφερε και χτύπημα με το μαχαίρι στην καρωτίδα.

Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στον δρόμο, ενώ η γειτονιά «σηκώθηκε στο πόδι» από τις εκκλήσεις της για βοήθεια.

Στο φρικτό σκηνικό μάρτυρας ήταν η ανήλικη κόρη της 25χρονης, που ούρλιαζε πως σκότωσαν τη μητέρα της και καλούσε σε βοήθεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για ναρκωτικά, ενώ ήταν φυγόποινος για 8 κιλά χασίς που πρόσφατα μετέφερε.