Θύμα άγριου bullying έπεσε ένας 15χρονος από συμμαθητή του στο Καματερό.  «Ήταν στενοχωρημένος, φαινόταν ότι κάτι είχε, αλλά δεν ήθελε να μου πει γιατί απ’ ότι κατάλαβα τον απειλούσαν» δηλώνει η μητέρα του 15χρονου, που μίλησε στο Live News.

Οι σκηνές βίας προκαλούν, αν μη τι άλλο, οργή. Τα χτυπήματα στον μαθητή καταγράφονται από κινητό τηλέφωνο με τους υπόλοιπους να παρακολουθούν με απάθεια, δίχως να κάνουν το παραμικρό για να μπει ένα τέλος.

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα του παιδιού εξηγεί πώς εκτυλίχθηκε το σκηνικό της ντροπής στους κόλπους της σχολικής κοινότητας.

 «Πρήστηκε όλο το πρόσωπο του παιδιού, του έχωσε μία αγκωνιά και μετά τον πέταξε κάτω και του έδωσε και σφαλιάρες. Συνέχισε και μετά να τον χτυπάει στο κεφάλι. Σε ένα προαύλιο σχολείου που κάθονται εκεί πέρα και μαζεύονται ουσιαστικά τα παιδιά για να μην είναι στο δρόμο» λέει η μητέρα του 15χρονου.

Όπως δηλώνει, δε, η μητέρα του 15χρονου, ο τελευταίος δεν απείλησε κανέναν και ξαφνικά βρέθηκε να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι.

 «Ήταν τρία παιδιά μαζί, όμως τα άλλα δεν συμμετείχαν, μόνο αυτός που τον χτύπησε. Δεν μου το είπε καν, ήταν πρησμένο το μάγουλό του, δεν μου είπε τίποτα, μου ψιλοκρυβόταν, τάχα μου ότι κοιμόταν, τάχα μου ότι φεύγει. Εγώ το βίντεο το ανακάλυψα δύο εβδομάδες μετά» συνεχίζει η μητέρα του ανήλικου θύματος.

Το βίντεο της επίθεσης αρχίζει να διακινείται και κάποια στιγμή το βλέπει και η μητέρα του 15χρονου.

 «Συναντηθήκαμε και με το παιδί και με τη μητέρα του να ζητήσει συγγνώμη υποτίθεται από τον γιο μου. Του εξήγησα ότι με μία συγγνώμη, εάν μου το άφηνε στον τόπο, δεν θα μου το γύριζε πίσω για κανέναν λόγο. Μου είπε πως δεν το έχει ξανακάνει, δεν ξέρει πώς θόλωσε…» καταλήγει η μητέρα του 15χρονου για τη συνάντηση με τον θύτη και τη μητέρα του.