Νέο μακάβριο έβρημα στο Κορωπί, αφού λίγες μέρες μετά τον εντοπισμό κρανίου μέσα στο στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας ΚΕΦΣΚΥ, σήμερα το πρωί βρέθηκαν οστά μέσα σε έναν πρόχειρο τάφο, στον εξωτερικό χώρο του στρατοπέδου.

Με πρωτοβουλία αξιωματικού του Τ/Α Κορωπίου, το Σάββατο (02/09) κλήθηκε συνεργείο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Anubis Coldcase K9 Team για περαιτέρω έρευνα ανθρωπίνων υπολειμμάτων, περιμετρικά του στρατοπέδου ΚΕΦΣΚΥ.

Μετά από εκτεταμένες έρευνες του συνεργείου με εκπαιδευμένο σκύλο, σε απόσταση 357 μέτρων από την βορεινή πλευρά του στρατοπέδου και σε δύσβατο σημείο εντοπίστηκε ο εν λόγω πρόχειρος τάφος με ανθρώπινα οστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mesogianews, η σορός που βρέθηκε πρέπει να έχει ταφεί τον τελευταίο χρόνο.

Σχετικά με την εύρεση του κρανίου τις προηγούμενες μέρες, εντοπίστηκα τμήματά του το μεσημέρι της 31/08 σε περιπολία, στην περίφραξη, αλλά εντός του στρατοπέδου. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στελέχη του Κέντρου Εκπαίδευσης Σκύλων, εντόπισαν κάποια κόκαλα από το κρανίο, καθώς και μέρος της κάτω γνάθου. Αυτά περισυνελέγησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και εστάλησαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών.