Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από το φρικτό δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/09) σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 50χρονη.

Η άτυχη γυναίκα είχε να πάει στο κατάστημα μαζί με τη 18χρονη κόρη της για να το καθαρίσουν. Το δυστύχημα σημειώθηκε καθώς η 50χρονη καθάριζε την κρεατομηχανή. Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μπλέχτηκαν τα μαλλιά της στο μηχάνημα και συνέχεια το μηχάνημα την τράβηξε μέσα τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: «Πιθανόν να πάτησε το κουμπί της ενεργοποίησης»

Ο πατέρας του ιδιοκτήτη μίλησε στην εκπομπή Tlive δείχνοντας το μηχάνημα που κατακρεούργησε την 50χρονη γυναίκα. «Σε αυτό το μηχάνημα φτιάχνουν τα παρασκευάσματα. Καθάριζε όλα τα μηχανήματα. Όπως κάθισε κάτω, πιθανόν να πάτησε το κουμπί της ενεργοποίησης και τη χτύπησε στον αυχένα», είπε. 

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Πήγα και την είδα και τρελάθηκα, λέει η αδελφή της 50χρονης

Η αδερφή της γυναίκας δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και αναρωτιέται γιατί είχαν το συγκεκριμένο μηχάνημα στις πρίζες. «Ήταν ένας άγγελος και τη βοηθούσε και η κόρη της. Δούλευε εκεί έναν μήνα. Γιατί είχαν τα εργαλεία στις πρίζες. Το κορίτσι άκουσε τη μάνα του να ουρλιάζει, έτρεξε και την είδε μέσα στο μηχάνημα. Δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα και φώναξε και εμένα. "Θεία, βοήθεια, η μάνα μου”. Πήγα και την είδα και τρελάθηκα».

Στην εκπομπή Tlive μίλησε και ένας αυτόπτης μάρτυρας περιγράφοντας τις εικόνες της φρίκης που αντίκρισε… «Ήταν γονατισμένη με φορά προς τα πίσω Είχε σφηνώσει το κεφάλι και πρέπει να έσπασε τον αυχένα. Ήταν από τη μέση και πάνω μέσα στο μηχάνημα. Την τράβηξε μέσα ανάποδα».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: 

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 50χρονη Άννα διέμενε εδώ και δύο χρόνια στην περιοχή με τα δύο της παιδιά, τη 18χρονη κόρη και τον 10χρονο γιο της, από τότε δηλαδή που χώρισε με τον σύζυγό της και ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία για ένα νέο ξεκίνημα. Έναν μήνα δούλευε στο κρεοπωλείο η 50χρονη που διαμελίστηκε ενώ καθάριζε τη μηχανή. 

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής (29/9), όταν η γυναίκα πήγε στο κρεοπωλείο επί της οδού Σταυροπούλου για να καθαρίσει το κατάστημα μαζί με τη 18χρονη κόρη της.

Την ώρα που η 18χρονη καθάριζε την είσοδο του κρεοπωλείου άκουσε ουρλιαχτά από την κουζίνα και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Τότε, είδε τη μητέρα της να έχει πιαστεί από τα μαλλιά στη μηχανή που κόβει το κρέας και να έχει γίνει κομμάτια. Η κοπέλα βγήκε στον δρόμο, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο κατάστημα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να την απεγκλωβίσουν.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η κόρη της

Παράλληλα, σύμφωνα με την οικογένεια της 50χρονης, η 18χρονη κόρη της είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς το δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια της. Το 10χρονο αγόρι δεν έχει καταλάβει ακόμη τι έχει συμβεί, καθώς δεν γνωρίζει ότι η μητέρα του δεν είναι πια στη ζωή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου δεν υπάρχει ψυχολόγος και έτσι η οικογένεια κάλεσε ψυχολόγο προς υποστήριξη των δύο παιδιών.