Οργή κυριαρχεί μεταξύ των συγγενών του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από το Μεσολόγγι εδώ και δύο εβδομάδες, με τις εξελίξεις στην υπόθεση να είναι καταιγιστικές.

Διαβάστε ακόμα: Μεσολόγγι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον κρεοπώλη - Απολογείται τη Δευτέρα

Η κραυγή της μητέρας του Μπάμπη, η οποία ζητάει απαντήσεις για την τύχη του παιδιού της, στην κάμερα της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκλονίζει.

«Να μιλήσει, να πει πού έχει τον Μπάμπη. Θέλω το παιδί μου. Παντού ψάξαμε. Απλά να μιλήσει, αν έχει λίγη ψυχή μέσα του, να πει πού έχει το παιδί μου», είπε η απεγνωσμένη μητέρα.

Μεσολόγγι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον κρεοπώλη

Σημειώνεται πως προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, που έχει εξαφανιστεί στο Μεσολόγγι.

Νωρίτερα ο εισαγγελέας ζήτησε τη σύλληψη του 50χρονου, που προσήχθη την Τετάρτη το βράδυ για συμπληρωματική κατάθεση. Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης εκδόθηκε και εκτελέστηκε άμεσα ένταλμα σύλληψης. Υπενθυμίζεται ότι για αρκετές ώρες ο 51χρονος δεν λύγιζε και υποστήριζε ότι δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Από την άλλη, έχουν κληθεί να δώσουν κατάθεση τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Πρόκειται για φίλους του κρεοπώλη με τους οποίους είχε μιλήσει μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του 31χρονου περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις, ενώ σήμερα βρέθηκε έξω από το κτίριο και ζητούσε από τον 50χρονο να μιλήσει και να δώσει εξηγήσεις. «Πού είναι ο Μπάμπης;», φώναζαν η μητέρα, η αδερφή και συγγενείς του αγνοούμενου.