Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 40χρονου αστυνομικού, ο οποίος τη βίαζε, την εξέδιδε και της έπαιρνε τα χρήματα, μίλησε η γυναίκα από το Καμερούν. Η 34χρονη αποκαλύπτει ότι την είχε απειλήσει με όπλο και συγκλονίζει λέγοντας ότι φοβόταν ότι θα τη σκοτώσει και ήθελε να αυτοκτονήσει.

«Δεν είμαι καλά. Τώρα πάω να κάνω μπάνιο και πάω στον ψυχολόγο, γιατί δεν είμαι καλά». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της 34χρονης από το Καμερούν, που είναι μητέρα δύο παιδιών -ηλικίας 9 και 13 ετών-, τα οποία βρίσκονται στη χώρα της και έχει πάνω από τέσσερα χρόνια να τα δει.

Η 34χρονη γυναίκα γνώρισε τον αστυνομικό στην Ομόνοια. Όπως ισχυρίστηκε μιλώντας στο Star, ο 40χρονος γνώριζε για τα δύο παιδιά της που βρίσκονται στη χώρα της, όμως την εκμεταλλεύτηκε, απειλώντας τη μάλιστα ακόμα και με όπλο.

viasmos34xronis_astinomikos

«Έχω μεγάλη ιστορία. Έφυγα από την πατρίδα μου γιατί είχα μεγάλο πρόβλημα. Στην Ελλάδα είμαι μόνη μου. Ήρθα πριν από τέσσερα χρόνια. Αυτός που ήταν μαζί μου τα ήξερε όλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου έκανε και αυτό το κακό, αφού ήξερε την ιστορία μου», είπε η 34χρονη.

«Αυτά που άκουσες, αυτά έγιναν. Είδα χθες τη μητέρα του να μιλάει, να λέει ψέματα ότι δεν με ξέρει. Την ήξερα, αλλά δεν μιλούσα κάθε μέρα μαζί της. Αυτή λέει ψέματα, αλλά έβαζε το παιδί της να μου ζητάει λεφτά. Αυτός μου το είπε ότι η μητέρα του ζητάει λεφτά συνέχεια. Άκουσα αυτά που είπε χθες, που έκλαιγε. Όλα είναι ψέματα. Και το παιδί της λέει ψέματα», προσθέτει.

Βιασμός 34χρονης από αστυνομικό: «Μου είχε βγάλει και όπλο και με απείλησε»

Στη συνέχεια η 34χρονη αναφέρθηκε στις απειλές που φέρεται να δέχθηκε από τον 40χρονο αστυνομικό, που υποστηρίζει ότι τη βίαζε και την εξέδιδε. Όπως είπε, συχνά την απειλούσε και με όπλο: «Φοβόμουν πάρα πολύ ότι θα με σκότωνε. Ήθελα να αυτοκτονήσω. Μου είχε βγάλει και όπλο και με απείλησε», λέει χαρακτηριστικά.

«Θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που είναι σαν εμένα να μην κλείνουν το στόμα. Πρέπει να μιλάτε. Όχι "κάτσε ήσυχη". Πρέπει να μιλάνε. Εγώ δεν ήξερα ότι ο κόσμος μπορεί να με βοηθήσει,  ούτε εσένα δεν ξέρω. Αλλά βλέπω πως με παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και με ρωτάνε πώς είμαι και αν χρειάζομαι βοήθεια. Η Ελλάδα δεν είναι δική μου πατρίδα, αλλά βλέπω ότι υπάρχει και καλός κόσμος που θέλει να με βοηθήσει», κατέληξε η 34χρονη.

Προθεσμία έλαβε ο αστυνομικός για τον βιασμό της 34χρονης

Ο 40χρονος αστυνομικός αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 34χρονης.

Σήμερα (04/10) εμφανίστηκε στον ανακριτή χωρίς δικηγόρο, όμως ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Πέμπτη.

Με πληροφορίες από Star