Προφυλακιστέος κρίθηκε την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία από 34χρονη από το Καμερούν, ενώ φέρεται να υπάρχει καταγγελία και από Ρουμάνα. Η 34χρονη Αφρικανή περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του και πώς ο ίδιος την απειλούσε ακόμα και ενόπλως προκειμένου να μην καταφερθεί εναντίον του. 

Μιλώντας στο Star η γυναίκα από το Καμερούν είπε ότι ο αστυνομικός ήθελε να την παντρευτεί, αλλά με το αζημίωτο. «Ήθελε να του δώσω 20.000 ευρώ, μού έλεγε ότι τώρα πρέπει να δουλεύω πολύ», είπε.

Όταν η γυναίκα τον ρωτούσε γιατί θέλει τα λεφτά για τον γάμο και ότι «αν μ’αγαπάς δεν θα πρέπει να παίρνεις λεφτά», αυτός απαντούσε «έτσι είναι». «Εγώ τα δούλεψα και κράτησα τα 20.000 ευρώ και αυτός τα έκλεψε», προσθέτει. Περιγράφει ακόμα περιστατικά απειλών -ακόμα και με όπλο- αν η γυναίκα τολμήσει να κινηθεί εναντίον του.



Μου έλεγε ότι «αν κάνεις μήνυση κανένας δεν θα σε πιστέψει. Θα πω ότι είσαι τρελή, ότι δεν πάει καλά το μυαλό σου, θα σε βάλω μέσα στο νοσοκομείο, θα μείνεις εκεί σε όλη σου τη ζωή».

Προσθέτει ότι «μια μέρα με κράτησε από το λαιμό τόσο δυνατά που ήθελε να με σκοτώσει. Μια φορά μού έβγαλε το όπλο μέσα στην πολυκατοικία. Μου είπε “παίζεις μαζί μου; το βλέπεις ότι έχω όπλο” και ότι αν πάω να κάνω μήνυση θα με σκοτώσει».

Βιασμός και μαστροπεία 34χρονης: Πολύωρη απολογία του 40χρονου αστυνομικού



Όπως αναφέρθηκε, προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος κατηγορούμενος αστυνομικός για το βιασμό και τη μαστροπεία σε βάρος γυναίκας από το Καμερούν με την οποία συμβίωνε τα δύο τελευταία χρόνια.

Η 34χρονη προσέφυγε στις δικαστικές Αρχές και κατήγγειλε πως βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη από τον αστυνομικό, για συστηματικούς βιασμούς, ξύλο, απειλές και μαστροπεία, απο την οποία ο ίδιος κέρδιζε σημαντικά χρηματικά ποσά.

Ο 40χρονος αρνείται τις κατηγορίες

Από την πλευρά του, ο 40χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες σε πολύωρη απολογία, ωστόσο όσα υποστήριξε δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Πάντως αφού είδε το «φως» της δημοσιότητας η υπόθεση, ακόμα μία γυναίκα από τη Ρουμανία μετέβη στις αστυνομικές αρχές για να καταγγείλει τον 40χρονο για αντίστοιχες αξιόποινες πράξεις. Η νεαρή αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθεί από την ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει.