Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 40χρονος αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Ο άνδρας φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε επί δύο ολόκληρα χρόνια μια 34χρονη από το Καμερούν.

Η φρίκη που ζούσε η μητέρα δύο παιδιών αποκαλύφθηκε λόγω των αντανακλαστικών μιας φίλης της, η οποία δεν αδιαφόρησε και δε φοβήθηκε. Κέρδισε την εμπιστοσύνη της και την οδήγησε στο Εσωτερικών Υποθέσεων.

«Αισθάνομαι ελεύθερη όμως επίσης και τρομαγμένη» λέει η 34χρονη γυναίκα που κατήγγειλε τον αστυνομικό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η 34χρονη φοβάται γιατί εκείνος -όπως λέει- της είχε παρουσιαστεί ως ένας πολύ δυνατός αστυνομικός.

Οι απειλές είναι ακόμα νωπές στα αυτιά της. «Μου έλεγε πως θα με σκοτώσει και θα πετάξει το πτώμα μου να μη με βρει κανείς» λέει χαρακτηριστικά η 34χρονη, μιλώντας στο Star.

Βιασμός 34χρονης: Αρνείται τα πάντα ο αστυνομικός

Το Star αποκαλύπτει τον άγνωστο διάλογο αστυνομικών-κατηγορούμενου την ώρα της κατ' οίκον έρευνας. Ο υπαρχιφύλακας όταν συνελήφθη διατήρησε το δικαίωμα της σιωπής, ωστόσο την ώρα της κατ'οίκον έρευνας είχε έναν διάλογο με τους αστυνομικούς:

Αστυνομικοί: Έχετε να μας παραδώσετε οποιοδήποτε αντικείμενο που κατέχετε παράνομα;

Κατηγορούμενος: Όχι ...

Αστυνομικοί: Έχετε κρύψει στο σπίτι κάποιο χρηματικό ποσό;

Κατηγορούμενος: Όχι.. Στο σπίτι μένω με τη συμβία μου και της δίνω χρήματα. Το κλειστό δωμάτιο μην το αναστατώσετε, μόνο εγώ μπαίνω και περιέχει πολύτιμα προσωπικά  αντικείμενα και πλήθος εργαλείων, τα οποία προσεκτικά έχω τακτοποιημένα και δε θέλω να χάσω τη σειρά τους.

Μόλις οι αστυνομικοί βρήκαν τα χρήματα τότε εκείνος άρχισε να... ιδρώνει και να πέφτει σε αντιφάσεις.

viasmos34xronis_astinomikos

 

Κατηγορούμενος: Δεν ξέρω πώς βρέθηκαν τα χρήματα εδώ... Μπορεί να τα άφησε η ...

Ενώ πριν από λίγα λεπτά είχε πει πως μόνο εκείνος είχε τα κλειδιά του δωματίου.

Ο 40χρονος αρνείται κάθε κατηγορία.

Βιασμός 34χρονης: Και 2η γυναίκα έχει κληθεί για κατάθεση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, και δεύτερη γυναίκα έχει κληθεί από την ανακρίτρια σχετικά με την υπόθεση του αστυνομικού που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ' εξακολούθηση σε βάρος της 34χρονης. Πρόκειται για μια γυναίκα από τη Ρουμανία που εργαζόταν μαζί με το θύμα στο κέντρο της Αθήνας.