Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of
Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
viasmos
Ελλάδα

Βιασμός 34χρονης: Το μαρτύριο στα χέρια του αστυνομικού που επί δύο χρόνια τη βίαζε και την εξέδιδε

Η "κόλαση" που ζούσε η 34χρονη στα χέρια του αστυνομικού-βιαστή

Μία 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν καταγγέλλει πως ήταν φυλακισμένη στα χέρια ενός 40χρονου αστυνομικού ζώντας έναν εφιάλτη, αφού την εξέδιδε, τη βίαζε και την κακοποιούσε συστηματικά.

"Είναι σκευωρία", δηλώνει η μητέρα του

Η μητέρα του υπαρχιφύλακα μιλάει αποκλειστικά στο «LIVE NEWS» και δίνει τη δική της εκδοχή.

«Είναι σκευωρία αυτή που έκαναν. Αυτή έχει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έχει 20 μέρες που μένουν μαζί και πήγε και τον κατήγγειλε. Δεν ξέρω τι παιδί έχω; Έχει τόσα χρόνια στην Αθήνα», δήλωσε.

Πώς ο αστυνομικός γνώρισε την 34χρονη

Ο εν ενεργεία αστυνομικός υπηρετούσε σε πεζές περιπολίες όταν και γνώρισε την 35χρονη. Την πλησίασε. Της παρουσιάστηκε ως… «φύλακας-άγγελος» και της πρότεινε να τη φιλοξενήσει στο σπίτι του για να μην κινδυνεύει. Από τότε άρχισε ο Γολγοθάς της.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 34χρονη, ο αστυνομικός άρχισε να της ζητάει χρήματα και να την εκβιάζει. Της έλεγε πως τα λεφτά που βγάζει είναι λίγα και πως, αν δεν τον βοηθούσε, θα σταματούσε να την προστατεύει. Την παρακολουθούσε ακόμα και με το περιπολικό, για να βεβαιωθεί πως εργάζεται.

«Με απειλούσε πως θα με σκοτώσει και θα πετάξει το πτώμα μου να μη με βρει κανείς. Ότι θα με διώξει από τη χώρα, ότι δεν θα μπορέσω να ξαναδουλέψω για να βγάλω λεφτά και θα το κανονίσει αυτός, ότι θα με στείλει στο Καμερούν, όπου ξέρει ότι κινδυνεύω, και ότι θα με συλλάβει η Αστυνομία. Μου έλεγε ακόμα και ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο», δήλωσε η 35χρονη καταγγέλουσα.

«Ούτε συζούσαν, ούτε τίποτα. Ο καθένας είχε το σπίτι του και τον Αύγουστο τη βγάλανε αυτήν από το σπίτι και έκλαιγε και ο γιος μου, πονόψυχος που ήταν, λέει: "Έλα μείνε για λίγο στο δικό μου το σπίτι να βρούμε σπίτι". Έψαχνε να της βρει σπίτι να πάει να μείνει», είπε η μητέρα του αστυνομικού.

Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο. Ο εφιάλτης που ζούσε αυτή η γυναίκα δεν είχε τέλος. Ο 40χρονος αστυνομικός βίαζε και χτυπούσε την 35χρονη, με την ίδια να φτάνει ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία.

«Ένα πρωί άκουσα από το παράθυρό μου φωνές πολλές, ήταν πρωί 4 η ώρα. Φώναζε η κοπέλα πολύ άσχημα “Άσε με, άσε με”», είπε γείτονας του αστυνομικού.

Η 34χρονη με καταγωγή από το Καμερούν πήρε την απόφαση να τον καταγγείλει. Οι αστυνομικοί της έδωσαν 500 ευρώ προσημειωμένα σε περίπτωση που της ζητούσε χρήματα. Τα πήρε. Του είπε πως πάει να πετάξει τα σκουπίδια και, όταν βγήκε από το σπίτι του, οι Αρχές τον συνέλαβαν.

«Αυτή έλεγε ότι πήγαινε και καθάριζε δωμάτια σε ξενοδοχεία. Πού ήξερε τι κάνει αυτή; Ούτε την έλεγχε ούτε τίποτα. Ο γιος μου παραξενεύτηκε όταν μπήκαν οι αστυνομικοί με το όπλο μέσα. Λέει: "Τι γίνεται, ρε παιδιά; Δεν ξέρω τίποτα. Αυτή η κυρία κατέβηκε να πετάξει τα σκουπίδια. Δεν έμεινε πάνω". Ήταν συνεννοημένη με τους αστυνομικούς. Απορεί και αυτός με το ψέμα της», είπε η μητέρα του αστυνομικού.

Ο 40χρονος αστυνομικός αύριο θα απολογηθεί στον ανακριτή. Μέχρι στιγμής, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες.

"Ήταν πολύ καλό παιδί, ήσυχο"

Συγγενείς του αστυνομικού που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία μίλησαν στο Mega και τόνισαν πως έχουν πέσει από τα σύννεφα μετά την καταγγελία της 34χρονης.

«Ήταν πολύ καλό παιδί, ήταν πολλά χρόνια στην Αστυνομία. Ήταν ήσυχο παιδί, ερχόταν πότε-πότε με κοπέλα στο χωριό, αλλά οι περισσότεροι δεν ξέρουμε τι γινόταν. Δεν έδειξε κάτι κακό», ανέφερε συγγενής του.

Άλλος συγγενής του αστυνομικού ανέφερε πως «μπορεί να είναι ψέμα. Εάν όντως το έκανε, θα τιμωρηθεί. (…) Ερχόταν στο χωριό, έπαιρνε το αεροβόλο και πήγαινε στο κυνήγι, αλλά μέσα στο χωριό δεν άκουσα τίποτα».