Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά εγκληματικότητας το τελευταίο διάστημα στον Πύργο, με τα «χτυπήματα» των δραστών να αυξάνονται.

Μάλιστα, νέα διάρρηξη σημειώθηκε σε ψητοπωλείο της πόλης και καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη για ακόμα μία φορά. Όπως φαίνεται, δεν βάζει μυαλό από τις συστάσεις που του γίνονται.

Παρότι είχε καταδικαστεί πρόσφατα για κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού και ήταν ελεύθερος μετά την έφεση που είχε ασκήσει, ο 40χρονος από τον Πύργο, «ξαναχτύπησε».

Ο 40χρονος φέρεται να είναι ο δράστης των δύο διαρρήξεων σε σουβλατζίδικα τα ξημερώματα της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου στην οδό Πατρών στον Πύργο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, χωρίς καμία καθυστέρηση, αναζήτησαν στοιχεία μέσα από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενων επιχειρήσεων από αυτές που διέρρηξε και λίγες ώρες μετά συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη.

Πύργος: Το βίντεο ντοκουμέντο της διάρρηξης – Τι συνέβη

Το ρολόι δείχνει 2:34 τα ξημερώματα. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο δράστης πηγαίνει στο ψητοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Πατρών και βάζει μπρος το σχέδιό του. Με ένα κομμάτι σίδερου καταφέρνει και σπάει την πόρτα της επιχείρησης, μπαίνει στο εσωτερικό και αρπάζει το ποσό των 100 ευρώ περίπου που υπήρχε στην ταμειακή μηχανή και φεύγει… Πηγαίνει στον επόμενο στόχο του, που ήταν επίσης ψητοπωλείο, λίγα μόλις μέτρα μακριά.

Στην κάμερα ασφαλείας έχει καταγραφεί η στιγμή που ο ίδιος πηγαίνει στην επιχείρηση, χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, και η προσπάθειά του να διαρρήξει την είσοδο του μαγαζιού.

Δείτε το βίντεο του patrisnews.com: