Σοκαρισμένη η κοινωνία στις Συκιές Θεσσαλονίκης από την άγρια δολοφονία 42χρονης γυναίκας από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος αφού στραγγάλισε την κόρη του, στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με ένα ψαροντούφεκο.

Η 42χρονη, που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας, βρέθηκε νεκρή από τον αδερφό της στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου όπου διέμενε.

Ο δολοφόνος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς μετά το έγκλημα φέρεται να αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας ένα ψαροντούφεκο με το οποίο αυτοτραυματίστηκε. Ο 69χρονος φέρει τρία τραύματα στην κοιλιακή χώρα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Την ίδια ώρα γείτονες και γνωστοί της οικογένειας δηλώνουν σοκαρισμένοι από το περιστατικό, ενώ χαρακτηρίζουν την άτυχη 42χρονη ως μία πρόσχαρη, πολύ καλή γυναίκα που ήθελε να ζήσει και να την αγαπούν.

«Ήταν χαμογελαστή και ήσυχη κοπέλα. Ενα αξιολάτρευτο πλάσμα που ήθελε να ζήσει, προσπαθούσε να βγαίνει, να έχει συναναστροφές, είναι εγωιστικό να λες ότι δεν αντέχω να τη βλέπω, αν δεν μπορείς, σήκω και φύγε», ανέφερε με θλίψη γείτονας.

« Ήταν ένα γλυκύτατο, χαμογελαστό πλάσμα. Ο πατέρας της ήταν απόμακρος. Δεν πήγαινε το μυαλό μου σε αυτό. Πριν από δύο μήνες πήγαμε στον γάμο του αδελφού της και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που έγινε, ήταν μια χαρά», σχολίασε φίλος της οικογένειας.