Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 69χρονος που κατηγορείται ότι στραγγάλισε τη 42χρονη κόρη του, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος πατέρας φέρεται να απολογήθηκε πως σκότωσε την κόρη του επειδή δεν άντεχε να τη βλέπει να ταλαιπωρείται, καθώς έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, κάτι που είχε αναφέρει και στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν.

Η απολογία του έγινε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε για νοσηλεία, καθώς μετά την πράξη του αυτοτραυματίστηκε με ψαροντούφεκο- πιθανόν στην προσπάθειά του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ανακριτής και εισαγγελέας μετέβησαν γι' αυτόν τον λόγο στο νοσηλευτικό ίδρυμα και με σύμφωνη γνώμη τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τη 42χρονη Κατερίνα που έπνιξε ο πατέρας της - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες γειτόνων

Το χρονικό του εκλήματος στη Θεσσαλονίκη

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 42χρονη.

Τη σορό της άτυχης γυναίκας βρήκε ο αδελφός της, ενώ τα ιατροδικαστικά ευρήματα «έδειξαν» ασφυκτικό θάνατο. Η άτυχη γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και στραγγαλίστηκε μέσα στο σπίτι της από τον πατέρα της.

Το άψυχο σώμα της 42χρονης βρήκε ο αδερφός της και ειδοποίησε τις Αρχές. Επίσης, αναζήτησε τον πατέρα τους στο σπίτι του στην Τούμπα, για να τον ενημερώσει για το θάνατο της αδερφής του. Εκεί, τον βρήκε τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα από ψαροντούφεκο.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο πατέρας είπε στον γιο του ότι αυτός σκότωσε την κόρη του, καθώς δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση και στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει.

Οι γείτονες της κοπέλας κάνουν λόγο για έναν χαμογελαστό και γλυκό άνθρωπο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο.