Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, όπου μια γυναίκα δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της EΡΤ, η 42χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στις Συκιές Θεσσαλονίκης και αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές.

Θεσσαλονίκη: Ο αδελφός της εντόπισε την άτυχη γυναίκα

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, η άτυχη γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και στραγγαλίστηκε μέσα στο σπίτι της από τον πατέρα της.

Το άψυχο σώμα της 42χρονης βρήκε ο αδερφός της και ειδοποίησε τις Αρχές. Επίσης, αναζήτησε τον πατέρα τους στο σπίτι του στην Τούμπα, για να τον ενημερώσει για τον θάνατο της αδερφής του. Εκεί, τον βρήκε τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα από ψαροντούφεκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας είπε στον γιο του ότι αυτός σκότωσε την κόρη του, καθώς δεν άντεχε να τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση, εννοώντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, και στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει.

Ο 69χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τρία τραύματα σε θώρακα και κοιλιά και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Για το τραγικό περιστατικό έχει ξεκινήσει ήδη η προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι γείτονες της άτυχης γυναίκας κάνουν λόγο για έναν χαμογελαστό και γλυκό άνθρωπο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Αντίθετα, για τον 69χρονο πατέρα μια γειτόνισσα υποστήριξε ότι είναι δύσκολος άνθρωπος. Όπως τόνισε, το μοιραίο απόγευμα της Τρίτης δεν άκουσε κάτι που να της κίνησε την περιέργεια.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πατέρα να σκοτώνει το παιδί του»

Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής και φίλη της 42χρονης μιλώντας στην ΕΡΤ: «Από τα 14 της η Κατερίνα είχε σκλήρυνση κατά πλάκας. Η κατάστασή της εξελίχθηκε έτσι και την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν γνωρίζω αν πονούσε, όταν ήρθε στο σπίτι μου δεν έδειχνε τέτοιο πράγμα. Ήταν ένα ευχάριστο και χαμογελαστό άτομο. Τη ρώτησα για την πάθησή της και μου είχε πει ότι έμαθε να ζει μ’ αυτή. Προσπαθούσε να σηκωθεί, να κάνει βηματάκια, έκανε φυσικοθεραπείες, προσπαθούσε, δεν το άφηνε. Ο πατέρας της ερχόταν και έμενε μαζί της, τη φρόντιζε κάποιες μέρες και κάποιες μέρες η κυρία που την κοιτούσε. Ήθελε συνεχή φροντίδα. Όποτε βλέπαμε τον πατέρα της, ήταν αμίλητος και αγέλαστος. Δεν μπορώ να πιστέψω έναν μπαμπά να σκοτώνει το παιδί του, επειδή δεν μπορεί να το βλέπει στο καροτσάκι».

Σύμφωνα με όσα είπε γείτονας στο Open, ο πατέρας φρόντιζε κάποιες ημέρες την εβδομάδα το παιδί του.

«Ήταν σε αμαξίδιο, έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Την πρόσεχε ο πατέρας κάποιες ημέρες της εβδομάδας, τις υπόλοιπες τη φρόντιζε μια γυναίκα. Δεν φαινόταν να είχε προστριβή με τον πατέρα της. Ήταν ήσυχη οικογένεια, δεν δημιούργησαν ποτέ κανένα πρόβλημα στην πολυκατοικία», ανέφερε ο γείτονας.