Για τον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος είναι νοσηλευτής, μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ η Ματίνα Παγώνη.

«Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής, ήταν σε ΜΕΘ στο εξωτερικό και είπε την άποψή του για τα θέματα των μονάδων στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη για τον Τάιλερ Μακμπέθ.

«Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει μπορεί και τη στιγμή που θα μετακομίσει εδώ, γιατί όχι; Η υγεία δεν έχει κόμματα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει και ξέρει φυσικά να κάνει τις εισηγήσεις του και να έρθει να δουλέψει», πρόσθεσε, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

*Διαβάστε εδώ: Κασσελάκης: Επιμένει στη διαγραφή των 4 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ - Ο Τσακαλώτος περιμένει να αναιρέσει, για να καθορίσει τη στάση του


Ματίνα Παγώνη: Αν έχει εμπειρία ο Τάιλερ, γιατί να μην δουλέψει στο ΕΣΥ;

Στην ερώτηση, δε, αν ο Τάιλερ ΜακΜπεθ θα μπορούσε να γίνει υφυπουργός Υγείας, η Ματίνα Παγώνη απάντησε «καλά, εντάξει, ωραίοι τίτλοι τους ακούμε, μας αρέσει. Όταν μπορείς να προσφέρεις, δεν έχει σημασία από ποια θέση θα προσφέρεις. Δεν πρέπει να είσαι οπωσδήποτε υπουργός ή υφυπουργός».

Όπως σημείωσε για τον Τάιλερ ΜακΜπέθ, «εργαζόταν στην Αμερική ως νοσηλευτής σε ΜΕΘ, τον είχα δει σε φωτογραφίες με τις ποδιές του, γιατί οι νοσηλευτές είναι σαν γιατροί στις ΗΠΑ, ήταν μια πολύ ευπρεπής εικόνα. Αν έχει εμπειρία, γιατί όχι;».