Νέες, αποκαλυπτικές μαρτυρίες γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο των δύο μωρών στην Κάτω Αχαΐα έρχονται από το Mega, στο οποίο μίλησε ο ετεροθαλής αδερφός της 23χρονης μητέρας που είδε τα δύο παιδιά της να πεθαίνουν πολύ κοντά το ένα με το άλλο.

Ο ίδιος απέκλεισε την πιθανότητα να ευθύνεται η 23χρονη μητέρα για τον θάνατο των δυο της παιδιών, ενώ έριξε τα βέλη του στη μητέρα της Ειρήνης.

Κάτω Αχαΐα: "Κακώς θα το πω αυτό, αλλά ήταν «ευτυχώς» για το παιδάκι που πέθανε", λέει ο αδερφός της 23χρονης

«Είναι πονεμένη ιστορία, είναι τα παιδιά… Για μένα, κακώς θα το πω αυτό, αλλά ήταν ''ευτυχώς'' για το μωράκι που πέθανε. Περνάνε πολύ δύσκολα οικονομικά. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο κάνουν παιδιά ή κάνουν κάποιες κινήσεις έτσι, χωρίς να το έχουν σκεφτεί», είπε.

«Τώρα η μάνα της Ειρήνης, δεν το ξέρω. Δεν την έχω δει, δεν την έχω ακούσει ποτέ… Αυτό πιστεύω, επειδή ακούω τη μάνα μου συνέχεια που τσαντίζεται με εκείνη και επειδή δεν μίλαγε καλά, ήταν πολύ έντονη και στην πεθερά της μίλαγε άσχημα. Ήταν τσακωμένες. Ήταν λίγο μυστήριος σαν άνθρωπος. Εκεί πιστεύω κάτι γίνεται», ανέφερε.

"Το μωρό είχε μαυρίσει"

Στο Mega μίλησε με τον άνθρωπο ο οποίος ήταν μπροστά στον θάνατο του πρώτου παιδιού. Ο άνδρας βοηθούσε οικονομικά την 23χρονη μητέρα, με αντάλλαγμα να παντρευτούν, ώστε να βγάλει άδεια παραμονής.

Όπως αποκάλυψε ο άνδρας, το παιδί ήταν κουκουλωμένο με κουβέρτα και όταν ζήτησε να το δει, η 23χρονη μητέρα του είπε «όχι».

«Ήρθα 12 η ώρα να δω το παιδί. Μου είπε ότι κοιμάται. Ήθελα να δω το παιδί, μου είπε ''όχι''. Πήρε το καρότσι μέσα και ξάπλωσε. Χτύπησα την πόρτα, της είπα εάν θέλει να φάει, να κοιμηθεί. Δεν μίλαγε. Ετοίμασα άλλη κουβέρτα και κοιμήθηκα».

«Μία ώρα μετά την άκουσα να μιλάει και να κλαίει, δεν ήξερα με ποιον μιλούσε. Χτύπησα την πόρτα. ''Ειρήνη, τι πρόβλημα υπάρχει;'', τη ρώτησα, δεν μίλαγε. Άνοιξα την πόρτα και την είδα να μιλάει».

«Τη ρώτησα τι έγινε με το μωρό, μου είπε δεν μιλάει το μωρό. ''Το μωρό μαύρισε, τι έπαθε;'', της είπα. Μου λέει ''δεν ξέρω''».

Στη συνέχεια φώναξαν τη γειτόνισσά τους, η οποία τους είπε ότι το μωρό ήταν νεκρό.

Όπως είπε ο ίδιος, όσα είδε εκείνο το βράδυ που χάθηκε το παιδί τα κατέθεσε στις Αρχές.