Από σήμερα το απόγευμα η Πάτρα δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από την κακοκαιρία που έρχεται και θα κορυφωθεί όπως αναμένεται το Σάββατο. Η δυνατή βροχή προκάλεσε ήδη πολλά προβλήματα, με πλημμυρισμένους δρόμους και όχι… μόνο. Όπως αναφέρει το pelop.gr, το πανεπιστήμιο της Πάτρας πλημμύρισε. 

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Με τσουβάλια άμμου "οχυρώνονται" από την κακοκαιρία του Σαββάτου οι μαγαζάτορες (Εικόνες)

Ειδικότερα, δυνατό ήταν το χτύπημα της κακοκαιρίας στην Πάτρα την Παρασκευή, όπου τόσο στο κέντρο όσο και εκτός της πόλης πολλά σημεία κεντρικά και μη πλημμύρισαν, δημιουργώντας πολλά έως και σοβαρά προβλήματα. Το Πανεπιστήμιο Πατρών δεν τη γλίτωσε, καθώς πλημμύρισαν και εκεί πολλοί χώροι, όπως χαρακτηριστικά αναδεικνύει μέσα από ανάρτησή του ο πρύτανης Χρήστος Μπούρας στο Facebook.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Η κακοκαιρία έδειξε τα δόντια της δημιουργώντας μια σειρά από προβλήματα στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο, σε αμφιθέατρα, γραφεία και εργαστήρια. 
Οι εργασίες αποκατάστασης θα συνεχισθούν και τις επόμενες ημέρες. Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους και το προσωπικό καθαριότητας για τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν.

Μια μεγάλη συγγνώμη για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

"τί με χρὴ σιγᾶν;

τί δὲ μὴ σιγᾶν;

τί δὲ θρηνῆσαι;"

Θρήνος της Εκάβης / Τρωάδες του Ευριπίδη».

 

Η κακοκαιρία έδειξε τα δόντια της δημιουργώντας μιά σειρά απο προβλήματα στο Πανεπιστήμιο Πατρών University of Patras ,...

Δημοσιεύτηκε από Christos Bouras στις Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023

Πηγή: Pelop.gr