Ένα αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (04/11) στον Βόλο, καθώς μια μηχανή μεγάλου κυβισμού παρέσυρε και σκότωσε ένα βρέφος μόλις 3 μηνών!

Η τραγωδία, όπως μεταδίδει το TheNewspaper.gr, σημειώθηκε το βράδυ γύρω στις 22:30 στο κέντρο του Βόλου, και συγκεκριμένα στη  διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου. Η μηχανή παρέσυρε έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο κρατώντας στην αγκαλιά του το μόλις 3 μηνών βρέφος, το εγγονάκι του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός της μηχανής έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και χτύπησε τον παππού με το εγγόνι του στην αγκαλιά. Το μόλις 3 μηνών βρέφος έπεσε στον δρόμο, χτύπησε και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Στο σημείο - σύμφωνα με το TheNewspaper.gr - επικράτησε πανικός, καθώς όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο σοκαριστικό περιστατικό προσπάθησαν να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν αργά για το μόλις 3 μηνών παιδί.

Το βρέφος είχε ήδη καταλήξει όταν μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου ενώ ο παππούς του τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο οδηγός της μηχανής εντοπίστηκε και συνελήφθη. Νοσηλεύεται και αυτός στο «Αχιλλοπούλειο» φρουρούμενος από τις Αρχές. Σύμφωνα πάντα με το TheNewspaper.gr, κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση.