«Χάσαμε το αγγελούδι μας», δηλώνει σπαρακτικά ο παππούς του βρέφους που σκοτώθηκε στον Βόλο όταν παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή. Ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε αγκαλιά το βρέφος και συντετριμμένος από την απώλεια, θρηνεί για τον θάνατο της εγγονούλας του. Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του τριών μηνών βρέφους που βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν παρασύρθηκε με τον παππού του από οδηγό μηχανής. Ο 53χρονος που κρατούσε στα χέρια του το αγγελούδι όταν έγινε η τραγωδία, μίλησε πρώτη φορά για το σοκαριστικό περιστατικό.

«Μας έκλεισε το σπίτι. Χάσαμε το αγγελούδι μας. Τι αλλάζει αν είχε πιει; Δεν τον ξέρουμε τον οδηγό. Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε», είπε μιλώντας στο Live News.

Βόλος: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο οδηγός της μηχανής

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται όμως και ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος. Το τραγικό περιστατικό και ο θάνατος του μωρού τον έχουν στιγματίσει για το υπόλοιπο της ζωής του, όπως αναφέρει το οικογενειακό περιβάλλον του.

Διαβάστε επίσης: Βόλος: Μαρτυρία-κλειδί για το τροχαίο με το νεκρό βρέφος - "Ο οδηγός της μηχανής έκανε επικίνδυνους ελιγμούς"

 «Όσο γίνεται προσπαθεί να είναι καλά. Σε κανέναν να μην τύχει αυτό που έχει συμβεί. Η άλλη οικογένεια, οι άνθρωποι έχουν χάσει το παιδάκι τους. Συμπονώ τους άλλους ανθρώπους.  Μακάρι να μην είχε γίνει όλο αυτό το πράγμα. Ήταν μία κακή στιγμή και για τις δύο οικογένειες, πονάμε και για τα δύο παιδιά. Δεν έχω λόγια, δεν εκφράζεται αυτό με λόγια. Εμένα η αγωνία μου συνεχίζει, εμείς θα έχουμε έναν αγώνα μεγάλο για όλη μας τη ζωή, δεν τελειώνει αυτό. Θα το κουβαλάει για όλη του τη ζωή, είτε τιμωρηθεί είτε δεν τιμωρηθεί, ό,τι και να γίνει. Είναι ένα φορτίο για εμάς που θα έχουμε για πάντα», ανέφερε στην εκπομπή του Mega.