Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς και συγγενείς του βρέφους στον Βόλο που σκοτώθηκε όταν ενώ ήταν στην αγκαλιά του παππού του, τους χτύπησε μηχανή.

Η υπόθεση του Βόλου δείχνει να έχει ακόμη πολλά σκοτεινά σημεία παρά τη δημοσιοποίηση των βίντεο από κάμερες που έχουν καταγράψει καρέ καρέ το τροχαίο. Ο Βόλος θρηνεί για τον χαμό του βρέφους, ενώ η οικογένειά του δηλώνει πως έχει πια καταστραφεί μετά το τραγικό τροχαίο.

Η εκπομπή Live News επικοινώνησε με το οικογενειακό περιβάλλον του 33χρονου οδηγού που παρέσυρε στο κέντρο του Βόλου τον παππού με το εγγονάκι του αλλά και με τον ίδιο τον παππού του μωρού. Επίσης, αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου και ο υπάλληλος του τσιπουράδικου φέρνουν νέα στοιχεία στο φως. 

Διαβάστε επίσης: Βόλος: Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα με το νεκρό βρέφος - "Τέλειωσε η ζωή μου, αλλά δεν φταίω για ό,τι συνέβη"

Βόλος: Νέα στοιχεία στο φως από αυτόπτη μάρτυρα

Το LIVE NEWS βρέθηκε στο τσιπουράδικο που είχε πάει ο οδηγός της μοτοσικλέτας και μίλησε με τους καταστηματάρχες, οι οποίοι είπαν πως ο οδηγός είχε πιει μόνο δύο ποτήρια τσίπουρο γύρω στις 3 το μεσημέρι.

Ο υπάλληλος στο τσιπουράδικο μίλησε στο LIVE NEWS για τις κινήσεις του οδηγού της μοτοσικλέτας, λέγοντας πως ο οδηγός ήπιε μία μπίρα μόνο.

 «Πρέπει να ήταν γύρω στις 8, φάγανε πιάτο μικρό που έχουμε εδώ και απ' ό,τι θυμάμαι πρέπει να ήπιε μία μπίρα. Ήμουν έξω από το μαγαζί εκείνη τη στιγμή, τους είδα να κατεβαίνουν τον δρόμο με τα πόδια μεγάλη παρέα. Αυτοί πρέπει να ήταν 5-6, συνάντησαν εδώ κάποια άλλα άτομα. Δεν καθίσανε πολύ. Πρέπει να ήταν μία ώρα, μία, το πολύ μιάμιση. Έρχεται συχνά για φαγητό, συνήθως δεν πίνει πολύ, δηλαδή άμα θα πιει, θα πιει μία μπίρα. Έρχεται για φαγητό, τα μεσημέρια συνήθως κανένα αναψυκτικό, το βράδυ αυτό, συνήθως έρχεται να φάει μετά τη δουλειά».

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Live News και περιέγραψε: «Βρισκόμουν με το μηχανάκι μου στη μέση της Ιάσονος. Ξαφνικά με προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Μάλιστα, σχημάτισα την εντύπωση από τον τρόπο που πήγαινε, ότι ίσως ο οδηγός δεν ήταν σε θέση να την οδηγεί με ασφάλεια.

Ύστερα τον βλέπω να προσπερνά ένα αυτοκίνητο από δεξιά, να κάνει ελιγμό αριστερά και να παρασύρει τον άνδρα που περνούσε τον δρόμο».

Διαβάστε επίσης: Βόλος - Σπαρακτικό αντίο από τη γιαγιά του βρέφους: "Μας πήρε το αγγελούδι μας"

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας ήταν ντελιβεράς και βρισκόταν στη δεξιά λωρίδα ενώ δίπλα του κινούνταν ένα αυτοκίνητο. Τότε, η μηχανή του 33χρονου περνά ανάμεσα και ξυστά από τα δύο οχήματα, τα προσπερνά και βρίσκεται στα αριστερά του δρόμου, όπου πέφτει πάνω στον παππού.

Σύμφωνα με βίντεο που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και είδε η δημοσιογράφος του MEGA Ρία Τσοχαντάρη, απορία δημιουργείται για το πώς ο οδηγός βρέθηκε στην αριστερή λωρίδα ενώ υπήρχε χώρος από τη δεξιά, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα η «σφήνα» που έκανε ο οδηγός της μοτοσικλέτας, όπως αποκάλυψε.

Το οικογενειακό περιβάλλον του οδηγού της μηχανής

Το οικογενειακό περιβάλλον του 33χρονου οδηγού της μηχανής ανέφερε:

 «Όσο γίνεται προσπαθεί να είναι καλά. Σε κανέναν να μην τύχει αυτό που έχει συμβεί. Η άλλη οικογένεια, οι άνθρωποι έχουν χάσει το παιδάκι τους. Συμπονώ τους άλλους ανθρώπους. Μακάρι να μην είχε γίνει όλο αυτό το πράγμα. Ήταν μία κακή στιγμή και για τις δύο οικογένειες, πονάμε και για τα δύο παιδιά. Δεν έχω λόγια, δεν εκφράζεται αυτό με λόγια.

Εμένα η αγωνία μου συνεχίζει, εμείς θα έχουμε έναν αγώνα μεγάλο για όλη μας τη ζωή, δεν τελειώνει αυτό. Θα το κουβαλάει για όλη του τη ζωή, είτε τιμωρηθεί είτε δεν τιμωρηθεί, ό,τι και να γίνει. Είναι ένα φορτίο για εμάς που θα έχουμε για πάντα».

 Τα πρώτα λόγια του παππού που κρατούσε στα χέρια του το μωρό

Ο παππούς του μωρού είναι ακόμα συντετριμμένος από τα όσα συνέβησαν.

 «Μας έκλεισε το σπίτι. Και τι αλλάζει αν είχε πιει ο οδηγός της μηχανής, εμείς χάσαμε το εγγόνι μας. Δεν τον ξέρουμε τον οδηγό, προσπαθούμε να ηρεμήσουμε».

Ο πατέρας του μωρού κάνει έκκληση στους κατοίκους του Βόλου να δώσουν κατάθεση όσοι γνωρίζουν κάτι για την πορεία της μοτοσικλέτας, να πάνε να καταθέσουν στην Τροχαία.