Το θρίλερ με τον απανθρακωμένο επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνο στη Βάρδα Ηλείας φαίνεται να μην έχει τέλος. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Mega «Φως στο Τούνελ», κλιμάκιο της Ασφάλειας αναζητεί και άλλους μάρτυρες και νέο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας. Στο κάδρο των ερευνών παραμένει ένα μαύρο τζιπ BMW.

O πραγματογνώμονας που όρισε η Ασφάλεια φέρεται ότι παρέδωσε το πόρισμά του. «Κάποιοι διαρρέουν ότι ο θάνατος του Σάκη οφείλεται σε ατύχημα. Δεν θα αφήσουμε να θολώσουν την έρευνα και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να απαντηθούν τα ερωτήματα που αφήνουν -απ’ ό,τι μαθαίνουμε- ανοικτά. Θέλουμε να φανεί η αλήθεια», λένε στο «Τούνελ» πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του Σάκη Γκολφίνου. «Από την αρχή προσπαθούσαν να το ρίξουν στην αυτοκτονία ή στο ατύχημα και δεν μας εκπλήσσουν αυτά που ακούγονται», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στην Ασφάλεια έχουν καταθέσει τόσο η παντρεμένη γυναίκα με την οποία σχετιζόταν ο άτυχος άνδρας όσο και ο σύζυγός της, ένστολος, από γνωστή οικογένεια της Πάτρας. Ωστόσο, δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να ενοχοποιεί είτε τον έναν είτε τον άλλο. Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η γυναίκα είχε πει πως με τον επιχειρηματία ήταν φίλοι και πως δεν είχαν ερωτική σχέση. Εξήγησε, ωστόσο, ότι ο σύζυγός της δεν γνώριζε για τη σχέση αυτή, ενώ ζήτησε οι έρευνες να στραφούν σε άλλη κατεύθυνση.

«Ο Σάκης τον τελευταίο καιρό είχε ένα σοβαρό μπλέξιμο που τον επηρέαζε στην καθημερινότητά του. Καταλάβαινα, χωρίς να ξέρω τι είναι αυτό, ότι δεν ήταν κάτι απλό», είπε και υπογράμμισε πως προσπάθησε να τον βοηθήσει, όμως ο Σάκης «δεν δεχόταν».

«Δεν ξέρω τι συνέβη στον Σάκη, αλλά ψάχνετε σε λάθος μέρος, σε λάθος ανθρώπους. Δεν ξέρω τι σκέφτεται η οικογένειά του, πάνω στον πόνο της για τον χαμό του, αλλά δεν μπορούν να έχουν εμμονή στο πρόσωπό μου, χωρίς να έχουν κάτι εναντίον μου. Κακώς με εμπλέκουν σε όλο αυτό. Γιατί στοχοποιούν εμένα και την οικογένειά μου;», είπε η γυναίκα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Όπως εκτιμούν οι Αρχές, το «κλειδί» της τραγικής υπόθεσης βρίσκεται εντός της καμένης BMW, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί και γι’ αυτό ίσως παραστεί ανάγκη να δώσει τα φώτα του στην εξέταση του οχήματος ένας ηλεκτρολόγος, πλην του πραγματογνώμονα.


Δημοσιεύτηκε στην «On Time».