«Φως» στο θρίλερ με τον καμένο επιχειρηματία από τη Βάρδα Ηλείας επιχείρησε να «ρίξει» το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή «Τούνελ».

Μάλιστα, στα πλαίσια της έρευνας το βράδυ της Παρασκευής έφθασε μία πληροφορία που άφησε εμβρόντητη και την Αγγελική Νικολούλη και τους συνεργάτες της.

Χαρακτηριστική κι όλο νόημα ήταν η τοποθέτηση της Αγγελικής Νικολούλης: «Όταν ψάχνεις, βρίσκεις. Εγώ αυτό ξέρω 29 χρόνια μέσα στο ‘’Τούνελ” και τόσα χρόνια – έχω χάσει το λογαριασμό –  μέσα στο αστυνομικό ρεπορτάζ».

Αλλά και ο συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλης, Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε «μήπως να πάμε Αγγελική να αναλάβουμε την υπόθεση προανακριτικά;», με την δημοσιογράφο να απαντάει «μία ταπεινή ρεπόρτερ είμαι εγώ».

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν βράδυ Σαββάτου, 9 Σεπτεμβρίου, όταν οι πυροσβέστες σβήνοντας μια φωτιά αντίκρυσαν ένα ανατριχιαστικό θέαμα. Ένα καμένο αυτοκίνητο και δίπλα έναν απανθρακωμένο τον επιχειρηματία που διατηρούσε βουλκανιζατέρ στην περιοχή.

Ειδικοί πραγματογνώμονες μίλησαν ξεκάθαρα στην εκπομπή για δολοφονία. Οι δράστες χρησιμοποίησαν επιταχυντή για να καταστρέψουν το αυτοκίνητο, να αποτελειώσουν τον επιχειρηματία και να σβήσουν τα ίχνη τους. Τα γυαλιά του θύματος βρέθηκαν άθικτα και σε άκαυτο σημείο.

Διαβάστε ακόμα: Φως στο Τούνελ: Ταραγμένη η Αγγελική Νικολούλη με την υπόθεση Αγραφιώτου - «Σοκάρομαι και στεναχωριέμαι»