Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το 4 μηνών βρέφος στον Βόλο.

Στον 33χρονο απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Εν τω μεταξύ, κηδεύτηκε το 4 μηνών βρέφος μαζί με τα δυο του αγαπημένα λούτρινα αρκουδάκια στο μικρό λευκό φέρετρο.

Μάλιστα, οι γονείς του έβαλαν και μια λούτρινη καρδιά μέσα στο φέρετρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεκροψία έδειξε πως το 4 μηνών κοριτσάκι έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι.

Η Χρυσαυγή Κούση, η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του βρέφους, έκανε λόγο για βαριά κάκωση κεφαλής, «συμβατή με πτώση εξ ύψους και πρόσκρουση της κεφαλής επί του οδοστρώματος. Το βρέφος είχε μόνο ένα σημάδι στο πρόσωπό του», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Κούση.


Βόλος: Ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι είδε ξαφνικά μπροστά του τον 54χρονο παππού του βρέφους και φρέναρε

Την Κυριακή ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, όπου εξήγησε μόνο πως είδε ξαφνικά μπροστά του τον 54χρονο παππού του βρέφους και φρέναρε.

Ωστόσο, στην άσφαλτο, στο σημείο του δυστυχήματος, δεν βρέθηκαν σημάδια από τις ρόδες της μηχανής που θα καταδείκνυαν κάτι τέτοιο.

Μέχρι χθες, στις εισαγγελικές Αρχές του Βόλου δεν είχαν κατατεθεί τα αποτελέσματα του αλκοτέστ, στο οποίο είχε υποβληθεί ο 33χρονος, κάτι που αναμένεται να συμβεί σήμερα, εκτός απροόπτου.

*Διαβάστε εδώ: Βόλος: Σε "σοκ" ο 33χρονος οδηγός που σκότωσε το βρέφος - Με ψυχολόγο στο κρατητήριο

Παράλληλα, σήμερα αναμένεται να κατατεθεί σε ανακριτή και Εισαγγελία το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες καταστημάτων στο σημείο που κατέγραψαν το τραγικό δυστύχημα, αλλά και όλες τις επιχειρήσεις της οδού Ιάσονος, από την είσοδό της ως τη μοιραία διασταύρωση, προκειμένου να ελεγχθεί η οδηγική συμπεριφορά του 33χρονου και πριν από το τροχαίο.